-
Benim önceden yazdılarımı reutres sonra yazıyor..
Reuters Anketine göre;
Gelen vergi artışları ile birlikte Enflasyon Temmuz ve Ağustos ayında çift haneyi görebilir.
Reutersçı anketçiler bunları demiş .
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
-
BEDELLİNİN AÇIKLAMALARI..

-

Originally Posted by
lionnes1
2024 yılında satarsam bi artı yüzde 50 daha koydum hedef fiyatıma ,
Fırsat vermez yani yükseltmezlerse hisseyi, Ve 2025 yılında satarsam; şu anki hedef fiyatım çarpı 2 olur.. ..
yine izin vermez 2026 yılına kadar uzatırlarsa HIRSIZLIKLARINI , 2026 yılında şu anki hedef fiyatım çarpı 3 olur, 2026 yılındaki hedef fiyatım.
Bu 3 hesaplamamda ;
Her sene yüzde 50 endlasyon + yüzde 50 (hissede bekleme süresi , aradan geçen ömür zaman, stres payı vs ) koyuyorum.
Malum ülkede son iki buçuk senedir yani 2021 yılından beri çok yüksek enflasyon var..
Aylık yüzde 8 ler yıllık yüzde 100 ler geldi son ENAG raprunda enfalsyon ( TÜİKE sokakta en cahil insan bile inanmıyor)
2021 yılından beri her şeye minimum 5 kat zam geldi..
Evlere 5 kat zam geldi,
Arabalara minimum 5 kat zam geldi,
Elektonik eşyalara minimum 5 kat zam geldi,
Gıda peraknde ürünleri temizlik ürünleri vs her şeye minimum 5 kat zam geldi
Asgari ücret 5 kat arttı 2021 yılından beri.. 2021 yılında 2800 liraydı 11400 lira oldu, 5 ay sonra yılbaşında 15 bin lira olmasını bekliyorum asgari ücretin.
Ve dahi, Bist endeksinin kendisine 5 kat zam geldi , 2021 yılında bist100 endeksi 1300 lerdeydi şu an 6400 lerde.
Önümüzdeki 6 ay boyunca ise yıllık yüzde 50 civarında enfalsyon bekliyorum .
2024 yılının tamamında ise yüzde 50 enflasyon bekliyorum.
Şİmdi tüm bu yaşanmış ve hala da 2 sene boyunca yaşanmasının beklediğim bunca yüksek enflasyonda hedef fiyatım aynı mı kalacaktı?
LAn HIRSIZLAR , SİZE bi dolu sayfa küfür yazmak geliyor içimden ama neyse.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Trafik analiz yazılımı gibi yepyeni yeni 5 çözüm proje geliştirilmiş. Haberimiz yok .
https://www.hizliresim.com/ov5crlr
bedelli sermaye artışı .. taslak izahname sayfa 39 https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1172740
Neyse hedefim fiyatıma bi yüzde 50 daha fazla koydum şimdi.
Son düzenleme : lionnes1; 17-07-2023 saat: 19:04.
-
Yapılan bedelli ile yapılan açıklamaları şahsım adına olumlu buluyorum. Banka kredisi almaktansa… Ama önemli olan piyasanın söylediğidir. Yarın ola hayrola.
-
yarın değil, yarını önümüdeki haftayı ayları geçtim..
.. gerekirse 2024 sonu veya 2025 veya 2026 sonu ola hayrola benim adıma bu saatten sonra. Hedef fiyatıma ne zaman gelirse o zaman satarım ana hisselerimi.
ben seni sabırla bekleyeceğim Spek Bey ( Ama arada sana sövebiliirm bu sebeble lütfen kızma. Çünkü bazen kendimi kontrol edemiyorum)
Son düzenleme : lionnes1; 17-07-2023 saat: 19:26.
-
bu Türkiye Bilişim Sektörünün Uluslararasılaşması ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı
programa başvurul du mu acaba ? ya da başvurulup sonuç alındı mı ?
https://ticaret.gov.tr/data/62ac42f9...6.02.2023).pdf
1 sene önce falan çıkmıştı bu dev teşvikler ticaret bakanlığından.
-

Originally Posted by
lionnes1
2024 yılında satarsam bi artı yüzde 50 daha koydum hedef fiyatıma ,
Fırsat vermez yani yükseltmezlerse hisseyi, Ve 2025 yılında satarsam; şu anki hedef fiyatım çarpı 2 olur.. ..
yine izin vermez 2026 yılına kadar uzatırlarsa HIRSIZLIKLARINI , 2026 yılında şu anki hedef fiyatım çarpı 3 olur, 2026 yılındaki hedef fiyatım.
Bu 3 hesaplamamda ;
Her sene yüzde 50 endlasyon + yüzde 50 (hissede bekleme süresi , aradan geçen ömür zaman, stres payı vs ) koyuyorum.
Malum ülkede son iki buçuk senedir yani 2021 yılından beri çok yüksek enflasyon var..
Aylık yüzde 8 ler yıllık yüzde 100 ler geldi son ENAG raprunda enfalsyon ( TÜİKE sokakta en cahil insan bile inanmıyor)
2021 yılından beri her şeye minimum 5 kat zam geldi..
Evlere 5 kat zam geldi,
Arabalara minimum 5 kat zam geldi,
Elektonik eşyalara minimum 5 kat zam geldi,
Gıda peraknde ürünleri temizlik ürünleri vs her şeye minimum 5 kat zam geldi
Asgari ücret 5 kat arttı 2021 yılından beri.. 2021 yılında 2800 liraydı 11400 lira oldu, 5 ay sonra yılbaşında 15 bin lira olmasını bekliyorum asgari ücretin.
Ve dahi, Bist endeksinin kendisine 5 kat zam geldi , 2021 yılında bist100 endeksi 1300 lerdeydi şu an 6400 lerde.
Önümüzdeki 6 ay boyunca ise yıllık yüzde 50 civarında enfalsyon bekliyorum .
2024 yılının tamamında ise yüzde 50 enflasyon bekliyorum.
Şİmdi tüm bu yaşanmış ve hala da 2 sene boyunca yaşanmasının beklediğim bunca yüksek enflasyonda hedef fiyatım aynı mı kalacaktı?
LAn HIRSIZLAR , SİZE bi dolu sayfa küfür yazmak geliyor içimden ama neyse.
Endeks 6600 kapattı .
2021 yılında bist endeksi 1300 lerdeydi.
Bugün 6600 puan kapatarak tam 5 kat yükselmiş oldu 2021 yılından şu ana kadar.
6600 bölü 1300 = 5,07 kat yükseldi bist 100 endeksi.
2024 yılının ortalarında bist 100 endeksinin 12 bin puan olmasını , Ve 2021 yılına göre de 10 kat yükselmiş olacak bist 100 endeksi , 2024 yılının ortasında.
Ülkede tek kaybeden Kront yatırımcıları .
Alla sabır sersin kront yatırımcılarına.
-
Teknoloji endeksi NASDAQ Composite , son 3 ayda, dolar bazlı yüzde 50 ralli eski zirvesine yaklaştı.
https://finance.yahoo.com/quote/%5EIXIC/
Bist 100 zaten 5 kat yükseldi 2021 yılından beri..
Ülkede tek kaybeden Kront yatırımcıları .
Alla sabır sersin kront yatırımcılarına.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri