-
O arsa ne ocaklar söndürdü yaw, yinede hayırlı olsun,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-
Borsadan küçük yatırımcıları kaçırmak istiyorlar ben bu kadar sevdiğim halde tiksindim gerisini siz düşünün
-
Ahlak yoksunu kan emici olduğunu düşündüğüm ey spekltr..Çök kötü niyetli ve beceriksiz hareketlerinle tamamen deşifre oldun.Son kısa vade yükselişte sattığın 1 milyon lot civarı malı yerine koydun.Gözün çok aç ve doyumsuz.SPK ve borsa İstanbul yönetimi de seyirci kalınca ortam boş istediği gibi at oynatıyorsun.
-
Düşerken yüzde 3.5 çıkarken 0.50 bu kağıt zaman kaybı
-
Manipulasyona son hızla devam.Ey manipulatòr zorla baskıyla dürüst yatırımcıdan mal almaya çalıştığın ortada.Elbet birgün bunların hepsi ortaya çıkacak.Bu yanlışları yapanlar hesap verecekler diye düşünüyorum.
-
Fiyatı düşürerek baskıyla manipülasyona son hızla devam ediyor.Spek...çok agresif.Ey SPK ve borsa İstanbul yetkilileri bunu biz görüyoruz ya sizler neredesiniz!Bir vatandaş olarak sizleri göreve davet ediyorum.
-
Bir monrol satışı dediler bizi bagladılar her gün düşüyor bunun yükseleceği yok birde Red gelirse düşüş durdurulamaz
-
Fiyatı aşağı çekerek baskı oluşturmak suretiyle mal alma niyetiyle kronikleşmiş manipülasyon a devam.Bu hisse yatırımcısına son darbeyi vurmak isterler.Ben orta uzun vade yatırımcı si olarak sabırla beklemeye devam.Bu öldüm fiyatlardan kim satar elindekini diye düşünüyorum!Sonuna kadar sabırla devam.
Son düzenleme : REK; 04-02-2025 saat: 15:04.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri