Ekonomimize saldırıyorlardır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Peki piyasa yapıcı teslim olmuş diyorsunuz da Faiz silahını 2018 de olduğu gibi çekemez mi? Onlardaki veri seti bizden fazla. Madem ki teslim olundu, neden doları tutmak için rezerv yakılıyor. Sonuçta daha faiz silahını çekmedi. Swap, IMF, stopaj indirimi gibi birçok silah var. Eğer kurun gidişine izin verecek olsalardı o kadar rezervi yakmazlardı diye düşünüyorum. Gerekirse değil faiz artışı, IMF ye bile gidilir. 180 Derece dönüşler en kolay icraatlar.
Mevlana ne demiş, "Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. 'Düşmem' dersin düşersin, 'şaşmam" dersin şaşarsın. 'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın..."
Bu kurlarla şirketler batar, enflasyon fırlar ki buna izin vermezler diye düşünüyorum. Sonuçta faizlerin artmayacağına ilişkin düşüncesiyle bu seviyeler oluştu ama reel efektif döviz kuruna göre TL zaten olması gerekenden değersiz. Zamanı gelince şak diye artırırlar.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/bakan...WUyMh2pz2VFz5Q
tl ye güvenen kazanacak dediler bizde bekliyoruz kazanmayı
Merkez Bankasının her atacağı adım.!!!
Pansuman niteliginde olacaktır.!!
Sadece günü kurtarırlar.!!!
Amaçları vatandaşın elinde avcunda olan dövizleri..!!
Ucuza kapatmak.!!!
Büyük sorun dış piyasayaLara birikmiş Döviz borçları..!!
Bu CDS oranları adamı intihar ettirir. .!!!!
Hasta komada ölüm döşeğinde.!!
Taşlı köye yolcu.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri