-
Yine bir halka arz ve yine ben
bol kazançlar herkese bu sefer ıhııııı ıhıııı gibi duruyor
ama yeter ki halka arz olsun diyen de bir kitle mevcut ülkede :D
-

Originally Posted by
romantictr
Yine bir halka arz ve yine ben

bol kazançlar herkese bu sefer ıhııııı ıhıııı gibi duruyor

ama yeter ki halka arz olsun diyen de bir kitle mevcut ülkede :D
Tabanları yağlayalımmı ne dersiniz
-
Pahalımı arz acaba yorumları alsak
-
Uzun zamandır bu kadar kazığı gelmemişti...
Son arzlardaki talebin ekmeğini yer...
-
Şu aralar tezeği arz etsen sanki talep olacakmış gibi bir hava var ..Para gidecek yer bulamıyor faizler düşük ..
-
-
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 21/05/2020 tarihinde onaylanan izahname çerçevesinde, Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Şirket) halka arz edilecek toplam 9.250.000 TL nominal değerli payları, Borsa Birincil Piyasa'da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile beher pay için 3,28 TL fiyattan 28-29/05/2020 tarihlerinde Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla, BAYRK.HE (ikincil piyasada işlem kodu BAYRK.E olacaktır) işlem sırasında satışa sunulacaktır.
Bahse konu işlem sırasında bir seferde emir girişinde herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır. Ayrıca, BAYRK.HE'ye yalnızca halka arz süresinin sonuna kadar geçerli [İptale Kadar Geçerli (İKG)] emir türünü kullanarak emir iletmek mümkündür.
Şirketin paylarının halka arzına ilişkin izahname Kamuyu Aydınlatma Platformu'nun https://www.kap.org.tr/tr/sirketler/DK internet adresinde yayınlanmaktadır.
-
Halka arz miktarı 5 milyon 250 bin lot ek satış da 4 milyon da daha sonra %25 çıkarsa turğut bayrak yapacak dı neden hemen yapılıyor anlamadım yoksa daha sonra sıkıntı olur mu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri