Niye yalan konuşayım 3 tane garanti den 1 tane alnustan yazdım sadece garanti 1 hesaba geldi SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye yalan konuşayım 3 tane garanti den 1 tane alnustan yazdım sadece garanti 1 hesaba geldi SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı kurumda birden fazla hesabınız olsa da bir tane mkk siciliniz olur. Dolayısıyla talebiniz 1 olarak dikkate alınır diye biliyorum. Yani garantiden bir hesaba gelmesi doğal. Ama alnus niye gelmemiş anlamadım. Muhtemelen talebinizi işleme almadılar.
Ben iki kurumdan başvuru yaptım. İkisinede yattı.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplam 9milyom 250 bin mi arz oldu yoksa 5 milyon 250 mi patron satışı %25 çıktın dan mı satılacak
9.250 satılmış...işlem görmeye başladıktan sonra %25 yaparsa patron satacak diye biliyorum
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti den ayrı hesaplardan SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patrona elindeki hisselerin satisi icin belirli bir sure yasagi var diye okudum bir yerde ama muhtemelen konuya daha hakim olanlar vardir aramizda?
- Soylediklerim insanlari etkilemek icin degildir.
- Yatirim tavsiyesi yapacak kadar iyi olsam burda isim olmaz.
- Kimse benim yorumlarima gore islem yapmasin !!!
Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir
21.250.000 tl sermaye 9.250.000 lot halka arz oldu %43.5 tekabul ediyor. Patron da satarsa % kaç olur.
Yer İmleri