Kardeşim almıyor ki adamlar sürekli ekrandalar sırası yaklaşınca emir iptal edip tekrar veriyor kendini arka sıraya atıyor.
Kardeşim almıyor ki adamlar sürekli ekrandalar sırası yaklaşınca emir iptal edip tekrar veriyor kendini arka sıraya atıyor.
Rtalb bundan dolayı tavan SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Orayla burayı nasıl aynı kefeye koyarsınız anlamış değilim . Burda kim verecek . 298 lotu veren arkaya mı geçecek. Alakasız örnekler yazıp milletin kafasını kasıtlı bulandırıyorsunuz. Forumda bozacı vardı bir de şıracı geldi . Burada kimsede yüklü mal yok. Ek pay gelene kadar da olmayacak . Ek paydan sonra atmaya başlayın da belki o zaman tutturursunuz.ytd
Arkadaşım bereketli olsun hayırlı kazançlar dilerim ben spk nın kararına atıfta bulundum sorun yok SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
metronun alım koyduğu falan yok onlar aracılık yapıyorlar sadece rta gibi ky götürüyor hisseleri artık bunu öğrenmelisiniz işin sonunda ne olur bende kestiremiyorum.
Hisse tavan tavan gidince ky da can sıkıntısından birbirine sarmaya başlamış))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yhu arkqdaslar taidni cikarin...tavan olmuş kağıt...kim yaptı naisl oldu bosverin ...
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne farkı var kardeş hacimsiz yükseliyor adam akıllı alım satım olmadan tavan yapıyor. Patron sattı sattı satmadı çarşı karışır. Derinlik görmeyen matrikse bakmayan detay yazmasın bak bakalım alım emirleri dağılımına. Metronun hep yaptığı şey sırada ciddi bir emir i var ve satış olur da sırası yaklaşırsa iptal ediliyor. Rta ya da ekiz de hacimsiz yükselmişti
Yer İmleri