Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
E satis uyap sitesine uye oldum...
Insallah yakin zamanda ilk alimimi gerceklestiririm...
LG-D724 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabiki insanýn içi sýzlýyor bu duruma düþmüþ bir insanýn malýný almak
sonucta výcdan sahýý býr ýnsaným
ama 300 lýralýk býr daýrenýn 150 lýraya gýtmesýnden se 200 lýra teklýf yazýp fýyatýný býraz yukarý cýkarýp almak daha mantýklý dýye dusunuyorm
Icra ihalelerinde ihaleye hile fesat karistirilmadigi surece alinan her mal annenizin ak sutu kadar helaldir. Bu konuda bir cok musterek fetva vardir. Fetva konusunda hic bir ihtilaf yoktur.
icra ihalelerine katilim yuksek oldugu icin eskisi gibi ucuz mal bulunmuyor. Yinede sana piyasa fiyatindan daha ucuza mal olur.
Ancak ihaleyi kazandin ama eski sahibi cikmam diyorsa bir kac ay seni ugrastiracak.... Eger icra dairesinin verdigi son surede bittigi halde cikmiyorsa o zaman icra mudurlugu adami polis zoru ile cikaracaktir.
Cok arastirdim ..
Saglam avukat tanidigm var ..
Benim icin onemli olan vicnai boyutu......
LG-D724 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de eskiden vicdanen rahatsýz olurdum bu durumdan...
Þöyle düþünün adamýn bankaya 00 lira burcu var. Evin ederi de 100 bin.
Adam icralýk olsa ve ev satýlmaya çalýþýlsa 60 lira üstünden ihaleye çýkýyor evi.
Ve ne kadar yüksek fiyattan satýlýyorsa o kadar borcu silinir o adamýn.
Ihaleye ne kadar çok katýlýp fiyat artýran olursa o kiþi için o kadar iyi.
Bir de bu kiþi iþi bilen icralýk olacaðýný önceden kestirebilen biri olsa iþ o noktaya gelmeden 100 liralýk evi kendi 80-90 gibi bir fiyata satmaya çalýþýr ki arada dünya kadar avukatlýk masrafi icra harcý bilmem ne de borcuna eklenmesin...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtdisina goc edenlerin cok sayida olmasindan dolayi Cihangir de satilik ev ilanlarinda patlama varmis
https://www.bloomberg.com/politics/a...e-shows-no-end
iddia ediyorum hicbiri mutlu olmayacak
Yer Ýmleri