Hahaha tam benlik. Hele çýksýn biraz otursun, borsada olduðu gibi bundan da millet yýldýr yýldýr kaçarken ben toplarým kesin. Huyum bu, aþýrý ucuz mal görünce dayanamýyorum.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Hahaha tam benlik. Hele çýksýn biraz otursun, borsada olduðu gibi bundan da millet yýldýr yýldýr kaçarken ben toplarým kesin. Huyum bu, aþýrý ucuz mal görünce dayanamýyorum.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olmaz, burada çeliþki oluþur, ucuz konut çoðalýrsa pahalýyý kim alýr? onun için inþaatçýlar bu iþe sýcak bakmazlar.
Þöyle bir örnek vereyim.
Yýllar önce iki arkadaþ ikitellide ucuz bir daireyi yarý yarýya ortak aldýlar.
Mesela diyelim 40 bin liraydý. 20'þer bin lira kredi ile bir daireyi aldýlar. Rahatça ödediler.
Kredi bitince ev deðerlenmiþti. Sonra evi satýp ikiside rahatça kendi evini satýn almýþlardý.
Ben gözüm kesmediði için o iþe girmemiþtim. Ancak eldeki para çabuk çarçur olduðu için girmediðime piþman olmuþtum.
1 ev satýp , 2 ev almýþlar !!!!!
nasrettin hocanýn kazaný mý doðurdu ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Beton / þirket / kooperatif / iþtirak fark etmez. Sonuçta hepsi bir ihtiyacý gideren ekonomik faaliyetler. Ben fiyat / gelir olarak satýn alýnabilecek ortak olunabilecek her þeyi incelerim. Bence tost büfesi veya restoran veya ev veya arsa veya yazýlým þirketi veya holding arasýnda hiç bir fark yok, ne koydum ne alacaðým diye bakmak lazým.
Fiyatlamada piyasanýn her zaman haklý ve adil olduðuna inanmýyorum. Her zaman bir þeyler ucuz baþka þeyler de pahalýdýr. Toplumun çoðunluðu bu iþte güzel para olduðunu fark etmeden önce veya toplumun büyük çoðunluðu çok para var diye girip battýktan sonra genelde güzel fýrsatlar denk geliyor. Temel analiz penceresinden çok basitçe bakýp düþünelim, bence böyle bir fon kurmalarý çok güzel çünkü eminim yarýn olmadýk ucuz fiyatlara olmadýk þeyler de satýlacak...
Baþta malý kucaklayýp batanlar olmayacak mý derseniz, onlar da elbette olacak. Her mecrada olduðu gibi...
Yer Ýmleri