Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Yine çýktý karþýma bu foto .
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Kesinlikle ayný fikirdeyim.
Belayý Türkiyeye sokmak bizim seçimimiz deðildi (en azýndan % 50'mizin seçimi deðildi)
Ama belayý kendi binasýna kiracý (veya iþyerine iþçi) olarak sokmak, sonra da onlar tarafýndan býçaklanmak, bazý þuursuz kiþilerin kendi seçimi.
Ne yazýk ki onlar yüzünden bizim de yaþam kalitemiz düþüyor.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Kaç yýldýr þampiyonlar liginde ilan edildiði gibi NO RACISM.Irkçýlýk ve nefret suçlarýný iþleyenleri þiddetle kýnýyorum.Dünya bunu alenen suç olarak ilan etmiþ.Tek bir örnek yeterli olur umarým.Daha önce yaþadýðým yere yerleþen Suriyeli bir aile,ikisi kendi üçü akrabalarýnýn çocuklarýyla yaþýyordu.Bunlar ne olduðunu anlamadan üzerlerine bomba yaðmasý ve yakýnlarýný kaybetmelerinden dolayý sadece canlarýný kurtararak Türkiye'ye gelmiþler.Daha sonra anne ve babalarýný kaybetmiþ 3 akraba küçük yaþta yetim çocuðu da yanlarýna alýp,namusuyla karýnlarýný doyurmaya çalýþýyorlardý.
Þimdi böyle insanlar varken ýrkçýlýk,nefret suçlarý iþleyerek bu insanlarý zor duruma düþürenleri lanetliyorum.
Evet bizim halkýmýz da oradan gelen ipsiz sapsýzlarýn iþgaliyle büyük maðduriyet yaþýyor elbette doðru ancak bunun çözüm þekli bu suçlarý iþlemek deðildir.Göçmen alýnacaksa veya zor durumdaki insanlara yardým edilecekse bu insanlara yardým etmenin göçmen almanýn bir yolu yordamý vardýr.Ýþin bu kýsmý doðru yapýlmadýðý için,eleþtirilecekse bu iþi doðru düzgün yapmayanlar eleþtirilmeli,canýný zor kurtaran,namuslu düzgün insanlara yetim çocuklara zarar verebilecek þekilde,ýrkçýlýk ve nefret suçu iþleyerek deðil.
Irkçýlýk ve nefret bu þekilde yayaýlýrsa bumerang gibi döner dolaþýr bunu yapanlarý da vurur.Ayný linç kampanyasý Avrupa'daki Türklere de yapýlsa memnun mu olacaksýnýz? Gurbetçileri sevdiðimden deðil ama yine insan haklarý açýsýndan böyle bir durumu kabullenemeyiz.
Emlak ile iligil araþtýrýp bakýyoruz ya forum sayfasýnýn tamamý hatta baþaka web sayfalarýna gittiðimde onlar bile yeni BETON proje reklamlarýyla doluyor.Hayýr reklam blocker larým var ama banamýsýn demiyor. Hadi bunu anladým da peki telefonuma neredeyse her allahýn günü gelen BETON mesajlarý ne oluyor onu anlamýyorum. Sözüm ona izinsiz sms mesajý gelmeyecek ti adamlar önce sms atýyorlar altýna izin vermiyorsanýz su numaraya iptal yazýn diyorlar. Mecbur`muyum ben istemiyorum diye mesaj çekmeye ? Defalarca þikayet yazdým bir netice alamadým. Yaa ! bu ülkede kanun yaparsýn da doðru dürüst niye uygulamazsýn ? Uygulamayacaðýn kanunu bari MIÞ gibi yapmayýn da ne mok olduðumuz net olsun.
Yer Ýmleri