Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-

Originally Posted by
umutabi
Yaşadığı ülkenin kanunlarına uymayıp orayı kaçtıkları ülkelerindeki bozuk düzene benzetmeye çalışan kim olursa olsun ki buna Almanya yada başka Avrupa ülkelerinde ki Türklerde dahil ırkçılık ile karşılaşıyorsa maruz kaldıkları ayrımcılığı hak ediyorlardır. Yıllarca yaşadığım İngilterede bir gün olsun Türksün sen diye ırkçılığa maruz kalmamışsam o ülkenin düzenine uyduğum içindir. Özetle bu ülkeye biz buyur etmediğimiz halde kendi ülkelerinden bir şekil canlarını kurtarmak için kaçıp gelen SURİYELİ ahali eğer kendi bozuk düzenlerini buraya taşıyıp benim ülkemde bana huzur vermeyecekse ben onlara defolup gidin deme hakkına sahip hissederim kendimi. Benim magandam yeteri kadar varken ARAP olanlarına ihtiyacım yok.
Gerçekten çoluk çocuğunun canını kurtarmak için buralara gelip toplum kurallarına uyan insanlara üzülür ve saygı duyarım,ancak,ailelerin oturduğu sıra sıra apartmanların önünde beyaz donu ve kapalı eşi ile kameralara aykırı görüntü veren( af buyurun mal meydanda denize girebilir ancak o apartmanda oturan insanlar bu çirkinliği seyretmek zorunda kalabilir sorun yok diye düşünen) tiplere saygı duymak zorunda değilim,herkesin görüşüne saygılıyız ,olabilir eşin kapalıdır,o çay bahçesinde çay içsin,ama sende 5-10 tl verip bir şort al bari
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri