Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Adam fatura kesiyor bankaya komisyon ödüyor hem de þu anda 4 taksit var . Sadece cebe atmýyor ki parayý [emoji23][emoji23][emoji23]
Bunu en çok cep telefonunda vardý onlar da sýk yapardý oda kaldýrýldý zaten .
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fakirleri hala geliyor
bizim kayserideki annemin dokuntu evine bakmaya gitmistim hem kirayi alacaktim hem akraba ziyareti falan
eve bir girdim zaten kotu mahalle tamam ama halida uyuyan iki kiz gordum biri sagir sanirim engelli oburude kansermis ama ucak muhendisi
neyse Turkce anlamadilar dedigimi ama muhendis olan Ingilizce anliyor cat pat
sonra anladimki kiraci onlar degilmis bizim kiraci gitmis daha yuksekten bunlar kiraya vermis
kizla konusmam dan sunu anladim. Kayseri de bile bunlara bakan para yardimi yapan Unesco mu united nations mi adini unuttugum bir uluslararasi kurulus yardim ediyormus cunku kirayi nasil odediklerini sordum bu kurumdan bahsettiler
Aldik kizlari 3-4 aylik kirayi toptan almak icin bu kuruma gittik. Bildigin ishaninda bir ofise geldik. Oranin manageri bize parayi vermeyi kabul etmedi bizde kizlari disari atariz dedik. Daha kizlarin kira kontrati bile yok kiraci nerede belli degil
neyse akrabalar araya girdi kizlar bir lokantada kacak calisarak kirayi oderiz falan diyince biraktim
Amerikadan gelip nelerle ugrastim yarabbi. Sene 2008
Kizlar ellerindeki butun parayi essekciye vermis. Essek ustunde daglardan Iran TR siniri arasinda gecis yaptiranlara bu ad veriliyormus flan filan. bilmem kac yuz dolar vermisler. Nereden buldunuz o kadar parayi dedim kiz suratima bakip tuhaf bir sekilde gulumsedi. Neyse anladim ben olayi
Hayat cok tuhaf, hersey tuhaf.
Millet bodrum da beach club a giderken ben nelerle ugrastim.
Tabi hemen yap bence de .
Sermaye koymazsýn sahte altýn koyarsýn vitrine ile bankalarda hemen pos verirler Emin’im zaten [emoji2][emoji2][emoji2]
KDV var gelir vergisi mi de unutma bu arada .
Ben yapmýþ olsam %25 keserdim en az elini korkak alýþtýrma mandrake aldýðýn riske deðsin deðil mi [emoji2][emoji2][emoji2]
Hepsiburada altýn alabilirsin kredi kartý ile orada hesabýna yolluyorlar altýný banka hesabýndan bozdur sonuçta serbest demek ki o kadar büyük firma izin veriyor deðil mi .
Buna ne diyorsun peki
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri