Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Olmaz tabi.
Ancak PC kullanan sistemde, kim aliyor takibi cok kolay.
Istenirse onu alinabilir.
Hukuka islerlik kazandirilabilir, bunu Ingiltere nasil yapiyor, incelemek yeter.
Hanefi AVCI'nin bir kitabi vardi orada yazar, " bizim polis cikari yoksa, parmagini oynatmaz..!" diyordu.
Yillarin polis sefi, bilmez mi ?
Hukuksuzluk, ondan nemalananlar oldugu icin var.
Ya hocam, gerçekten ciddi misiniz? Rüya gibi bir þey bu.
Müteahhit , yapacaðý projenin bedeli kadar hem de nakit teminat ortaya koyacak. Ýnþaat bittikten sonra da öküz öldü , ortaklýk bitti yapma olmayacak.
Þimdi Ýstanbul da yaþayan biri olarak (Türkiye de dahil) bu mantýðý algýlayamýyorum ve anlayamýyorum gerçekten.
Týpký , yazdýklarýndan yýllardýr Türkiye ve Ýstanbul ile ilgili tecrübesi , yaz tatillerinde , trafiðin kýsmen de olsa daha rahat olduðu dönemlerde kýsa süreli gelip gezmek dýþýnda yaþanmýþlýðý olmayan bazý forumdaþlar gibi , buralarda neler yaþandýðý ile ilgili uzaklardan gazel okuyanlarýn , Ýstanbul da yaþamanýn özellikle son 15 yýlda nasýl deðiþtiðini algýlayabilmelerinin olasýlýk dýþý olmasý gibi.
Bir söz vardýr.
Ancak , yaþayan bilir.
ya bunu bende dusundum
TR de konut kredisi faizleri yillik %3 olsa yada ne bilim 40 seneye izin verseler faizi vergiden dusmeye izin verseler falan o zaman heralde Istanbul dan Agriya heryer beton bir blok sekline donerdi
Istanbul betonbul olurdu
Faizler boyle astronomik yuksekken her taraf insaat dolu acaba dusse ne olur?
Mesele bu zaten.
Ev almak þuanki sartlarda gerçekten zor biþey olduðu için herkes az biraz peþinat bulup alabilme derdinde. O kadar kolay olsa kimse bu kadar acele etmez.
Ikinci olarak alma imkani kolaylaþtýkça insanlar kümes gibi evlere razý olmaz artýk.
Onlarda müstakil bahçeli evler vs ister.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri