Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-
Sonuçta ; 4/5 oranı hiç bir zaman yakalamak mümkün olmayacağını bildiklerinden baştan site yönetim planını kendi menfaatlerine göre yazıp tapu kaydına işletiyorlar. Daire sahipleri bir süre uğraşıyor, düzeltemeyeceğini anlayan satmaya kalkıyor. Bu kez de çok satılık oluyor ve fiyatlar aşağı kayıyor. İnsanlar bilinçli olsa ; daireyi almadan önce ( domatesi patatesi bile seçen ) her şeyini kontrol etmeli ki , sonradan sürprizler çıkmasın.
-
Bir ülkenin Anayasayısını değiştirmek için %51 in oyu yeterken, dandik bir sitenin yönetimini değiştirmek için %80 in oyu gerekiyor.
Kat Mülkiyeti Kanununda kasıtlı bir art niyet olduğunu düşünüyorum!
Bunu görmezden gelen yetkili makamlarda da art niyet olduğunu düşünüyorum!

Originally Posted by
ressam
Sonuçta ; 4/5 oranı hiç bir zaman yakalamak mümkün olmayacağını bildiklerinden baştan site yönetim planını kendi menfaatlerine göre yazıp tapu kaydına işletiyorlar. Daire sahipleri bir süre uğraşıyor, düzeltemeyeceğini anlayan satmaya kalkıyor. Bu kez de çok satılık oluyor ve fiyatlar aşağı kayıyor. İnsanlar bilinçli olsa ; daireyi almadan önce ( domatesi patatesi bile seçen ) her şeyini kontrol etmeli ki , sonradan sürprizler çıkmasın.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri