Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Hayal görmeyip, benim malým bu kadar daha aþaðýsý olmaz demiyorsanýz betonunuza her halükarda alýcý buluyorsunuz. Ama saçma davranýþ sergileyip , alternatif maliyet hesabý yapmadan betonuna bir fiyat biçenlerin betonu olduðu yerde duruyor. Geçenlerde üniversiteden arkadaþýmla konuþuyorduk , geçen yýl Halkalý toplu konutlardaki dairesini satýþa çýkarmýþ, 380 bin istemiþ en son 350 veren olmuþ bu akýllý yok demiþ. Þimdi paraya ihtiyacý var 350 bine satmaya razý arayan soran yok diyor. Dedim ki kýzým birde ekonomi okudun nasýl bir mantýk içinde hareket ediyorsun, hesap kitap yapmayý bilmiyor`musun ? Dediki , `ama her yýl fiyatlar artýyor dövizden , faizden daha iyi getiriyordu bende bekleyip zarar etmem diye düþündüm. Ekonomi tahsili yapmýþ cahili böyle yapýyorsa artýk gerisini siz düþünün.
sen Kanada gormus adamsin yasamissin orada
heralde gelmissindir ABD ye en azindan Kuzeyine
Kardes bizim buralarda suc orani Istanbul dan fersah fersah yuksek icinde yasiyorum oradan biliyorum
al iste Manhattan da adamin teki dun yuzbinlerce kisinin her gun gectigi metro duraginda bomba patlatti
hergun baska bir olay
Dunya finans piyasalari aptal degil belki arasira yanlis fiyatlandirmalar olabilir ama genelde risk yani bu kadar bariz risk varsa Turkiye nin o zaman Turkiyenin Eurobond fiyatlarinin cok dusmesi ve getirisininde yukselmesi gerekirdi
Ama boyle bir hareket yok, yani Turkiye yi izleyen yurtdisi finans piyasalari Turkiyede bir risk gormuyorlar ki Eurobond lar i ellerinden cikarmaya calisanlar gormuyoruz.
Yer Ýmleri