Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Sizin içinde ayný þeyi söylüyorum, Ýstanbul, Eyüp ,Rami yeni mahalle de sýfýr, kirasý 2000 eder ( en kötü 1750 ye gider ) 145 m2 çatý piyes, 4+1 daire sahibinden com da satýlýk. Þimdi girdim ilan kalkmýþ ama 500 bin diye benzer dairenin ilaný var fakat diðer dairenin satýlmadýðýný ve sahibinden com. da 425 binden ilaný olduðunu ve pazarlýk payý olduðunu biliyorum. Samimiyseniz buyrun alýn tepe tepe kullanýn sayýn forumdaþ.
170 kiraya ev bulunmaz demiyorum ki ben..Sizlerin evini 170 kira bedeline almaya talibim.Oturduðunuz evleri diyorum.Artý olarak dediðiniz yeri de inceleyeceðim.Bakýn sitede baþka talipler de var..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Buyrun size ilaný da buldum , gidin komisyoncuyla görüþün 400 bin deðilse bile 410 bin `e alacaðýnýza adým kadar eminim. Ýnsanýn söylediði gerçekse kanýtý da ortada oluyor yoksa evi 2 sene önce þu fiyata aldým þimdi satsam ! %100 kardayým falan demek af buyrun tabiri caizse iþkembeden sallamak oluyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...08277644/detay
425.000 TL 150 M2
Oda Sayýsý 3+2
Bina Yaþý 0
Bulunduðu Kat 3
Kat Sayýsý 4
Eyüp Rami kiralýk daire diye yaz bakalým ayný siteye ne çýkýyor? [emoji1]
Artý ben bu daireye 5 kuruþ vermem.Ýnsanin icini karartiyor dip dibe evler küçücük mutfak catý da soguk olur..Kiralayacak bukamazsýn boþ bekler..[emoji1]
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...99659015/detay
Yer Ýmleri