Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alýyor!
Ataköy Nef22 projesinden bir daire satýn aldým ve teslimat Mayýs 2017 idi. Aðustos ayýnda hiçbir altyapý oluþturulmadan daireyi teslim almam için davet aldým. Daireyi sözleþmedeki metre karenin çok altýnda ve kullanýlan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrýca bir takým kusurlarý göz ardý ederek (kusurlarýn hemen düzeltileceði söylendi) daireyi teslim aldým. Hemen sonra daireye çýktýðýmda, üst kattaki teknik arýza nedeniyle daireyi su basmýþ olarak buldum. Teslimatý geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceði söylendiði halde, 1 Kasým 2017 henüz tarafýma teslim edilmedi. Üstelik þirketin telefonlarýna ulaþmak mümkün deðil. Sorumlu yetkili bir kiþi bulmak mümkün deðil. Hiçbir hizmet sunulmadýðý halde yüksek aidatlar toplanýyor.
https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor
Ne þikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mý ? Bunlardan beton almadan önce bir araþtýrma niye yapmazsýn ? Diyecek bir þey yok, bu kadar hasta BETON fetiþisti varken NEF sizlere az bile kazýk atýyor. Dua edin eksik meksik betonlarýnýzý almýþýnýz hala ne aðlayýp sýzlýyorsunuz...
Yer Ýmleri