Baz grlerinize katlmasam da maalesef bu ok doru,ama sadece stanbul deil oturduum ile dahil tm Trkiye byle,oturduum daire bu ekilde,kat mlkiyetimiz var,iskan ok zor nk 4 bloktan sadece bizimkinde asansr boluu yok,1.de asansr var 2 blokta yaplmas lazm,tabi alt kattakiler istemiyor,onlar bizi de ortak edip yaptrmak istiyor biz de nanik yapyoruz haliyle

mtahhit belediye imar ileri kardelik spor tm TR de en baarl spor kulb

in ilginci bizim blok iin iskan almak amacyla grtm Bel. yetk. ufak dzeltmelerle sizin bloa iskan veririz dedi...

Ama btn konu Sayn umutabi nin dedii yere kyor,tamam mtahhit btn bu karmaa ve sorunlarn kayna,ama adam bana aka syledi ev alrken;2-4 bloklarn asansr boluu var ama ben yaptrmayacam,sakinler yaptracak dedi,ayrca sonradan eklenen 2 blok iin planda 1 kal. kazan daha grnyor ama ben lm yaptrdm tek kazan yeterli sy salyor dedi,bu bilgiler nda asansr boluu olmayan bloktan giri+2.ci daireyi uygun fiyata satn almtm, ara kat ve yaltml olduu iin souk problemi hi olmad,ayrca ok st katlarda olmad iin asansr ihtiyac da olmuyor,aradan 6 yl geti,o iki blokta hala asansr yok,en sondaki blok da stma problemi var,iin ilginci son blokta oturan arsa sahibi,yahu insan imzalad szlemeye bakmaz m?br bloktaki arkada da bana sylyor toplantda;bu asansr iini hallediver diye ..

ben de KMK nunu ap okursan o ii 6 ayda zersin dedim,iin z toplumun ou,(okumuu-cahili)hakkn hukukunu bilmeden ,aratrmadan,okumadan ve bilgiyi kmseyerek yaad srece bizler her alanda kazklanmaya mahkumuz...
Not:iskan almak nemli,ama canm Trkiyemdeki binalarn yarsndan ounda kat mlkiyeti ile oturulmakta,devlette bu durumun takipisi ve sorun zcs olmad iin bu kaotik sorun her geen gn byyerek oalmaktadr.
Yer mleri