Originally Posted by
Valfranc
Siteye karþýlýk mahalle aralarýndaki týkýþ týkýþ evleri öven arkadaslarý anlamakta güçlük çekiyorum.
Hep lüks site örnekleri veriyorsunuz.
Ekonomik uygun sitelerde neden oturmuyorsunuz???
Ben Atakent Toki sitelerinde oturuyorum. Aylýk aidatým137 lira.
Kapýcý, otopark, asansör, jenarator, çocuk parklarý, futbol basket sahasý, yürüyüþ yollarý,spor alanlarý, yesillikler içinde kamelya ve çardaklar, 24 saat güvenlik ve kamera vs. hepsi 137 liralýk aidatýn içerisinde.
istedigim saatte aracýmý otoparka býrakabiliyorum. çocuklarým güvenli þekilde parklarda basketbol sahalarýnda arkadaslarýyla oynayabiliyor. Komþularýmýz alt kültür insanlar degil.
Çogunlugu memur (doktor, ögretmen, avukat, savcý vs.
50 lira aidat ödeyecegim diye gidip mahlle arasýnda týkýþ týkýþ evlerde oturmam.
hergün aracýma park yeri arayamam. Aracým çalýnacak, çizilecek vs. derdim yok. Çocuklarýmý mahalle arasýna salsam aklým hep onlarda kalýrdý.
Sokaklar güvensiz. Harfiyat kamyonlarýndan tut hýrsýz sapýk ne ararsan var.
Çocugum sitede bisikletine binip gezinebiliyor. Mahalle arasýnda bisiklete binse ya üzerinden kamyon gecer ya hýrsýzýn biri bisikletini çalar.
mahalle arasýndaki çocuklar yeþil alaný býrak toprak göremiyor toprak. her yer asfalt beton kaldýrým.
Benim çocugum sitede yeþillikler arasýnda yuvarlanýyor.
Yeþilköyde oturmaktan bahsedilmiþ. Yazýn yeþilköyde 5 dakika dýþarda duramazsýnýz. Suriyeliler istila ediyor oralarý. Sahil, kaldýrým yol farketmiyor heryerde mangal yapýp nargile içiyorlar. Yeþilköyde ki evlerin çogu eski yapý depremde tuzla buz olurlar.
Yer Ýmleri