burada belirtmek istediðim nokta bu projenin ciddi riskleri olduðu ve gerçeklerin konuþulmadýðý.
aklýma ilk gelen elbette muhalefetin bir þeyler yapmasý.. ancak vatandaþlar olarak siyasi eðilimimizden baðýmsýz olarak bu projenin gereksiz, tehlikeli ve manasýz bir proje olduðu konusunda en azýndan hukumetin söylediklerinin anlamlý olmadýðý konusunda tartýþmayý diri tutmamýz gerekir.
bunun nedeni ise çok basit: tamamýyla tek bir kiþinin vesayeti (recep bey) üzerinden ilerleyen, doðru dürüst tartýþýlmayan bir proje. o istedi diye yapýlýyor. ama biliyoruz ki bir yanlýþlýk olduðunda sonuçlarýný bu halk göðüslemek zorunda kalýyor ama kendisi "yanýldým, aldatýldým" filan diyerek iþin içinden çýkýyor..
Son düzenleme : discretus; 15-01-2018 saat: 15:19.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri