Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Elbette bence de istanbulda bir ev kaç ayda ne kadar iskontoyla satýlýyor izleyebilmek için bence de uygun bir örnek.Her ne kadar o örneðin benim baþýmda olmasý kendi adýma talihsizlik olsa da))))))))))benim açýmdan hiç bir sakýncasý yok sattýðým gün paylaþýrým sizlerle sayýn tetra .Saygýlar
Þikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inþaat diye yazýn.Yazýlan þikayetleri okuyun sonra nef inþaat hakkýnda isterseniz gene konuþuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmýymýþ ev alanlar size kendileri anlatsýn .Þikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamýný da yapmýþ oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açýsýndan mükemmel bence.
Nef ile ilgili birþey yazmadým.Genel benim yazdýðým.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Sizin ev bence ucuz..495 yazan da var içi yapýlý eve..Fiyatý artýrýn ciddi biri cýkarsa düþersiniz.Satýlmayan eve zam yapmak gelenektendir.[emoji1]
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
ben mesela 55 daha koydum üstüne bugün.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Okudum.Projeden ev alýnmaz.Müteahhitin söylediðine inanýlmaz.Özellikle ev m2 sinin nasýl hesaplandýðýný bilmeyen insanlar iki maket görüp 3 de süslü söz duydumuydu hemen aldanýyorlar parayý bayýlýyorlar ve baþlýyorlar pembe hayaller kurmaya..Sonrasý hayal kýrýklýðý ama asýl sorumlu bunlarý yeterince denetlemeyen gerekli tedbirleri almayan devlet..
Yer Ýmleri