Ev alým iþini foruma göre karar verecek olursanýz özellikle þu an bu yazdýðýmýz konuda %90 almamanýzý önerecektir..
Ben elime geçen parayý mümkün olunca mantýklý yatýrýmlara bölerim.. Misal hisse senedimde var( uzun vadedende uzun

) , altýnda gar dolar da mevduatta..
Ev alým iþi matematik iþi.. Þu an 300 kiraya karþýlýk gelen yer bile alanlar biliyorum.. Benim limitim 180 kira.. 180 kiralýk yer bulursam bir süre düþünürüm. 150-160 kiralýk yeri ise düþünmeden alýrým..
Konut fiyatlarý hakkýnda sadece þu kadarýný söyleyeceðim.. Ýlerisi için size belki ufak bir ýþýk verir... Þu an yeni bitmiþ bir inþaat müteahhiti o inþaatý bugün baþlasa en az %50 maliyet farký çýkýyor.. Bu yüzden istanbulda özellikle elde ki stok bitince veya azalýnca eskisi gibi %10-15 zam gelmeyecek fiyatlara.. Gelecek zamlar %50-60 larý geçecek ve bu çok kýsa bir sürede olacak..
Ben üreticiyim.. Etrafýmda ki herkeste üretici ve patron.. Þimdi bu forumun büyük bölümü maaþlý kesim, ve etraflarýnda ki de doðal olarak maaþlý çalýþan kiþiler.. Herkesin ekonomik görüþü ve çevresi bu yüzden farklý..
2016 nýn tamamýnda yaptýðým ciroyu 2017 de 7 ayda yapmýþým.. Þu an 2018 ocak 21 ve 21 günde yaptýðým ciro 2017 nin % 20 sine eþit.. Yani maaþlý kesimin alým gücü çok düþüyorken üretici aksine 1 ev alacakken 2 alacak..
iPhone cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri