Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Trump candir
Gerisi heyecandir
Canan'da Canan'dir
Üç kuruþluk BETONLAR nasýl 100 kuruþ ediyor diye soranlara cevap , ayakkabý kutularýnda istif edilen paralarýn yanýnda birde RESMÝ yancý haram yiyiciler var bu ülkede. Adam bir MOK yemeyecek sadece batan þirketin batýþýný seyredecek adýna bir de konkordato komiseri diye kýçlarýndan bir ünvan uydurmuþlar 50 BÝN TL aylýk ücret üstelik peþin ödenecek þekilde takdir edilmiþ. Sonra çok denilmiþ 15 bin Tl ye çekilmiþ. Adamlarýn birde dediðine bak, ` bize verilecek ücretin konuþulmasýndan MAHÇUP oluyoruz...` Neymiþ efendim gecelerini gündüzlerine katýp 24 saat çalýþacaklarmýþ. Hasss s... tirin ulan kimi kandýrýyorsunuz derler adama. Hýrsýzlar, uðursuzlar için BETON EKONOMÝSÝ sürdürülmek zorunda ben artýk böyle düþünüyorum.
Konkordato komiserinin ücreti dudak uçuklattý!
Dinçer GÖKÇE- ÖZEL HABER24.01.2018 - 09:54 | Son Güncelleme: 24.01.2018 - 10:
http://www.hurriyet.com.tr/konkordat...latti-40719924
Adamlarýn ödediði aidata ben kirada oturuyorum 40 tl aidat veriyorum
Ev sahibide olsan kiracýsýn baðlýyosun kartaldaki eve 1 milyon dolar. Hani boðaz olsa bebek kuruçeþme anlarým. Kartal nedir ya ha kartalda oturmuþsun ha kumburgazda haa tekirdaðda ayný denizi görüyorAdalar manzarasýymýþ. Yemiþim adalarý sanki çok güzel manzara iþte ada altý üstü . Birde30. katta oturcam. Kafayý yemiþ millet valla nasýl korkmuyorlar orda oturmaya. 30. KAT NE DEMEK
![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Topicde genel eðilim ev fiyatlarýnýn pahalý olduðu, gerçeði yansýtmadýðý ve yakýn gelecekte yükselmeyeceði þeklinde.
Diðer yatýrým araçlarýndan,
vadeli mevduat reel olarak kazandýrmýyor hatta negatif faiz alýnýyor.
Borsa çok yükseldi ve riskli.
Döviz yataya girdi..pek yükselecek gibi gözükmüyor.
Altýn zaten yatýrým aracý deðil, yenmez içilmez, bakkalda markette geçmez...alsan saklamak dert...
Merkezi (istanbul için Þiþii, Beþiktaþ, Levent) ve kolay kiraya verilebilecek bir yerde ev alýp kiraya vermek yatýrýmcý için en uygun seçenek gibi gözüküyor bana.
Yukarýda saydýðým diðer yatýrým araçlarýnda paranýzýn deðer kazanýp kazanmayacaðý belli deðil...bu yatýrýmlardan para kazanma veya kaybetme ihtimali 50% gibi...
Fakat ev alýrsanýz kira garantisi var. Tabii ev almak bazý sorunlarý da beraberinde getiriyor. Evde çýkabilecek masraflar, emlak vergisi, kira vergisi, kiracý ile ilgili çýkabilecek sorunlar, vs,
Ama dikensiz gül de olmuyor maalesef...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ýlk metrobüs gördüðümde insanlar binip oturuyordu. Kalan yolcular bir sonrakini bekliyordu.
Bende dedim bunlar sazan bir an önce binip gitsene neden bekliyorsun
bende ayakta olsa da bineyim dedim.
15 dakika ve bir kaç durak sonra insanlarýn neden ayakta binmediðini çözdüm.
Temassýz kredi kartý devrinde temassýz otobüs yolculuðu mümkün deðilmiþ ?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri