Bir insanýn "ev almak ne kadar mantýklý" baþlýklý forumda uzun süredir zaman geçirmesi için ev almak konusunda fýrsatlarý takip ettiðini gösterir.
Hem bu konudaki firsatlar seni ilgilendirmiyor hem de burada mesai yapiyorsan aylaklýk ediyorsundur. Ona da saygým var, stres atiyorsundur, iþin gücün yoktur.
Kahveye takýlýr gibi gelip gevezelik edip, memleketi kurtarýp eve donersin. Ev, emlak fýrsatlarýný takip edenlere hakaret etme. Ben bir emlak yatirimcisiyim. Avantajlý bulduðum zaman (özellikle projeden) %100 tam portföyümle de girerim. Çünkü eðer doðru fiyata, doðru proje olursa çooook kazandýrýr.
Buraya saðdan soldan tokat yemiþ orneklerleri yapýþtýrmakta bu gerçek deðiþmez.
O zaman ticaretin her türünde tokat yiyenlerin örnekleri buraya konabilir, sonuçta ticaret yapmak salaklik mi diyeceðiz?
Borsada tokat yiyenler yüzünden hisse senedine yatýrým yapýlmaz mý denir? Adam vakti zamanýnda komik F/K ile iþlem görürken (atýyorum) Eregli-froto almamýþ, 30 F/K lý masa sandalye þirketine 200 bin baðlamýþ. Niye? Borsacý öðretmen teyzeoðlundan duydu diye. Þimdi bu adam kazýðýn büyüðünü yiyecek hakkýyla.
Ben emlak tan bugün, öyle 3-4 sene önce deðil, öyle para kazanan örnekler veririm, o para sadece yýlbaþý piyangosunda var.
Ýstanbul örneklerini de tüm Türkiye de geçerliymiþ gibi farz ve kabul etmeyiniz.
Ýnsan iki þeyi bilmelidir:
1.Haddini. 2.Hesabýný.
Yer Ýmleri