Originally Posted by
KaraKemal
hahhahaa

bu tipitip son iki senedir 53 defa yazdý bunu, neymiþ ?? kur 3.20'lerdeyken artýk daha fazla gitmez demiþim, aþaðý döner buralardan diye bir iddia da bulunmuþum o günlerde.. bu iddia tutmadý, ve bunun bedelini de ödedim þahsi olarak, kaldýraçlý dolar short pozisyonlardan bayaa bi zarar yazdým.. tam ayný dönemde elliot üstadý t.þengöz de bunu iddia etmiþti, itiraf edeyim ki- ondan da etkilendim.. vs.. bu topikte binlerce kiþi her gün dolar, endeks yada bir hisse üzerine düþer/çýkar diye tahminde bulunuyor, her tahmini %100 tutan birine rastlamadým ben 15 senedir, ister elliot analizi yapsýn, ister trade algoritmasý yazmýþ olsun, ister temel analiz yapsýn, ister teknik analiz yapsýn, ister londra'daki arkadaþlarýndan tüyo alsýn, ister yazý/tura atmýþ olsun..
pekii ama, sen bilmem kaç sene evvel þu tarihte dolar düþer demiþsin (ve ama düþmemiþ) yanýlmýþsýn diye gelip gelip 53 defa bunu hatýrlatmak ne menem bi ezikliktir ?? nasýl bi aþaðýlýk kompleksidir ?? bunu izah edebilecek olan var mý ??
tam bir eziksin.. yýllardýr bu loser halin deðiþmedi.
bakalým kaçýncý nick deðiþikliðinde makul þeyler yazmaya baþlayacaksýn.. beton döneminin zirve olduðu yýllarda gözün fiyattan baþka bir þey görmüyordu. ekonomi süper diyordun..
gelinen durum ortada. sürdürülebilir olmayan bir modeli savundun ve kaybettin. komiklik yaparak aklýnca üste çýkmaya çalýþýyorsun. milli gelir süper oldu zýrvalýklarýn tam sürat devam ediyordu. araya muhtemelen sohbetlerde öðrendiðin saçma komplo teorilerini de sýkýþtýrýp kapasiten olmadýðý halde stratejicilik oynamaya bile çalýþtýn..ipliðin pazara çýktý farkýnda deðilsin. hikayelerine devam et.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri