Originally Posted by
hisar06
2011 yýlýnda SATILIK ilaný astýðým Didim deki müstakil dublebks evimi ( 350 m2 bahçeli.) tam 2 yýl satamadým. 2 yýl içinde hem internette hem balkonlarda sahibinden satýlýk yazmasýna raðmen sadece 40 kiþi fiyat sordu. Evi gezen ise 8 kiþi.
Sonra 2013 kasým ayýnda bir emlakçý ile samimiyet kurmuþtuk ( hemþehri dalgasý ) ,adam '' Abi sen bu evi son kaça vermeyi kafaya koydun '' dedi. Ayný ayarda ayný mahallede 280 bine satýldý, ben 250 ye razýyým dedim. ''peki sana en çok hangi teklif geldi '' dedi.
185 dedim. Ýlk müþteri de bana haber ver dedi. Bir hafta sonra bir otomobilde 2 çocuklu ve 3 köpekli bir aile geldi.Evi gezdi, beðendi. Evin önü bomboþ açýklýk olmasý köpekleri için idealmiþ. Pazarlýkla en son 225 verdiler. Ben de emlakçýnýn oyunu ile -Arkadaþým zaten 245 veren var ama düþüneyim dedim, adam haber bekliyor. 250 den aþaðý olmaz dedim. Bu arada emlakçýyý da sms ile çaðýrdým. Adamlara bahçede mangal da yaptýk ( öðle yemeði için baþlamýþtýk zaten ) Emlakçý 245 veren müþteri kýlýðýnda geldi, baþladý bana dil dökmeye ( numaradan ) Ben de '' kardeþim burada müþteri varken ayýp oluyor, onlar baksýn, karar versin, seninle sonra görüþelim '' dedim. Adam yaklaþtý ve 250 veririm ama 200 peþin tapuda, kalaný evi boþalttýðýnýzda dedi. Pazarlýk bitti.
Yer Ýmleri