Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-

Originally Posted by
EMLAK
Benim ABD hayranı olduğumu nerden çıkardınki şimdi ? şunu unutma. hatta kafana sok !
Herkes ama herkes şuan istediği hayatı yaşıyor! Sen orada yaşamak istediğin için ( bi ton bahenen olsada :D ) orda yaşamak istiyorsun sen köle olmak istediğin için kölesin.
Bende deniz kenarında yaşamak istediğim için deniz kenarında yaşıyorum ;) Bu kafa ile TR ye gelsende birşey değişmez. burda da köle gibi yaşarsın.
e biz ne diyoruz? Sen Amerikayi sevsen amerikada yasardin zaten. Demekki sevmiyorsunki Amerikayi biraktin gittin
sunu kafana sok. Parasi olanin Amerikada isi olmaz. Amerika da yasayan Turkler TR de becerememis bir baltaya sap olamamis Turklerdir.
Bende senin gibi emekli olunca deniz kenarina yerlesicem. Hersey sirayla. Daha emekli olmadik
Ama senin Turkiye ye donupte Amerikayi ovmen egitim seviyenide ortaya koyuyor. Tipik koylu yada varos yada gecekondu Turku. Hic isim olmaz senin gibilerle.
Yazdigin cumleye bak: Sen kole olmak istedigin icin kolesin!!!
Mantikli bir cumle mi bu? Ilkokul mezunumusun sen? Bir daha da yazma buraya ozelden yaz yazacaksan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri