Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Yurtdýþýnda yaþayýp da TR'YÝ özellikle son yýllarda çok geliþti, çok güzel memleket aslýnda, hükümet sayesinde daha da güzel oldu vs.vs. diyenlere "e niye gelmiyorsun" dediðinizde hepsinin bir bahanesi vardýr.
Bu nedenle bu çerçevede söyledikleri hiçbir þeyi ciddiye almamak lazým.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartal E-5 kenarýnda yapýmý süren bir gökdelen projesine bakýyorum þuan..
Geçen satýþtan biriyle laflýyoruz..
Bizim patronun parasý bol dedi,nakit sýkýntýsý yok. O yüzden çok tok satýcý dedi.
Civardaki emsallerinden %30 daha fazla fiyata satmaya çalýþýyor
Civardakiler þuan %10-15 iskonto yaparken bizdeki satýþ elemaný %2 iskonto yapýnca patron fýrçalamýþ bunu..
Geçen birileri gelmiþ bi katý komple almayý teklif etmiþler ama patron adamlarýn teklifinden %50 fazlasýnýný istemiþ..
Neyse uzun lafýn kýsasý ayaküstü konuþtuk biraz..
Ben þakayla karýþýk dedimki siz bu kafayla burdan ofis satamazsýnýz
Ve aldýðým cevap karþýsýnda þok oldum
ZATEN HENÜZ HÝÇ SATIÞ OLMADI dedi
Ýþin özeti yukarda yazýyor iþte
Ýnþaatýn i sinden anlamýyan para babalarý sektore girdi
Ne satýþtan ne maliyetten ne detaydan ne pazarlamadan anlýyolar
iþin kotusude MALLARI ÝNANILMAZ DEÐERLÝ KENDÝLERÝNCE
Ya kardeþim kabainþaatýn bitmiþ, inceye baþlamýssýn dýþ cepheye baþlamýþsýn ama TEK OFÝS BÝLE SATAMAMISSIN
Ýnsan duþunmezmi ya demekki bu fiyat bu iþe çok hiç alan olmamýþ fiyatlarý düþüriyim demezmi
DEMÝYORLAR MALESEF..
Hala bu fiyata satarým kafasýnda tek ofis satamamýþ..
Ama satýþ olmuyo diye þantiyede çalýþanlarýn paralarýný sallamayý iþleri bilerek yavaþlatmayý bilecek kadarda þark kurnazý bu adamlar..
Aynen öyle birebir canlý örneðini bile tanýyorum bu tiplerin, uzaktan eniþte atýp tutuyor TR þöyle iyi böyle iyi bende gayet iyi niyetli dönsenize eniþte deyiverdim, cevap hýzlý geldi buraya dönsem ne iþ yapacaðým burada iþ yok dedi loo daha 1 dk önce TR çok iyiydi demek lazýmdý ama o kadar samimi deðiliz anladým dedim; sonra öðrendiðim kýsmý daha hoþ o sövüp saydýðý tadý tuzu kalmadý dediði Almanya'da hem iþsizilik maaþý alýyormuþ hemde kaçak çalýþýyormuþ hey maþallah çokta dindar geçinen bir tip...
Babam az buçuk dini benden iyi bilir ama kul hakký yemek çok günahtýr bunu herkes bilir hele devletten çalýþýyorsan çok kiþinin hakkýna girdiðin için daha günahtýr birde bu yabancý devletse geriye ödeme þansýnda yok bu yabancýya..."babam öyle diyoo"
Ama TR çok güzel Ýstanbul þiþkebap çok güzel heee çok güzel Ýstanbul'a günübirlik gittiðimde bile insan selinden boðuluyormuþ gibi oluyorum.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Muhsin Yazýcýoðlu bi röportajda þöyle demiþti: herkes bize mahallenin güzel ama namuslu kýzý gözüyle bakýyor. Yani herkes beðendiðini söylüyor ama kimse gelip arkadaþ olmak istemiyor gibi biþey. Bunlar da o kafa. Hepsi ülkemizi çok beðeniyor ama gelip yaþamak istemiyor...
Teþbihte hata oldu ise affola...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa böyle parazit tiplerle dolu. Benim de var bir tane tanýdýðým ayný þekilde. Ben bir tarafýmý yýrtýyorum orada eðitim alabilecek, yaþam kurabilecek bir birikim yaratayým diye gitmeden önce ama bu tipler ellerindekinin kýymetini bilmeden böyle boþ beleþ yaþayýp ölüyorlar.
Inistanbul'u yapan ÝÞGYO'nun senedini almak bence daha mantýklý olur. Fiyatý da pahalý deðil, boþ kaldý yada kiracý kötü çýktý derdi de olmaz. Her sene düzenli/artan temettünü alýrsýn.
Borsa bana göre deðil diyorsanýz, bankalarýn eurobondlarý %6.5 civarlarýnda olmalý. Onu da düþünebilirsiniz, reel usd kazancý elde edeceðiniz kesin.
Yurtdýþýnda yaþadýðýnýza göre dar mükellef oluyorsunuz, eurobond faiz gelirinden vergide ödemezsiniz.
Yer Ýmleri