Rant bitmez ........
1937 yýlý AKBABA dergisi ...
Bugün !!!!
![]()
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Rant bitmez ........
1937 yýlý AKBABA dergisi ...
Bugün !!!!
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yalýda oturanlara üzüldüm doðrusu.. Meðer acýnacak haldelermiþ.
Bahçeþehir den 1 tepe önce Esenyurta baðlý Þahintepe mahallesine 6-7 sene önce yolumu þaþýrmýþ , girmek gafletinde bulunmuþtum. Gidin de görün. Güpegündüz , çýkmaz bir sokaða girdiðimde yolumu çevirip , gasp a kalkýþmýþlardý. Canýmý zor kurtarmýþ , kaldýrýmlardan gazlayarak medeniyete yani 500 metre ileride Tem yoluna varmýþtým. Ýstanbul da böyle çok sýkýntýlý mahalleler var. Eski Amerikan filmlerindeki Bronx , Harlem mahalleleri gibi .
Ýstanbul daki Boðaz kenarý yalýlarýn en ucuzu herhalde bir kaç milyon dolardan aþaðý deðildir , 100 milyon dolarlara kadar gider bazý tarihi olanlarý. Onlar çaresini bulurlar. Ama Þahintepe gibi yerler zannetmem. Ankara da , Ýzmir de de böyle mahalleler çok diye biliyorum.
Ahmet Bey,konu ne ara yalý ya döndü? Bir arkadaþ boðaz manzaralý bir apartman dairesinin yüksek fiyattan ötürü satýlamadýðýný söylemiþti,bense;eðer param olsa sýrf manzarasý için dað baþýndaki evler yerine onu alacaðýmý söylemiþtim![]()
Yalý mý?
Paþalimanýnda vasat bir 240 m2 daire, 3+1.
Fiyatý 2.1 milyon Dolar.
Boðazda balýk yerine otlaya herhalde dolarlar takýlýyor.
https://www.hurriyetemlak.com/konut-...detay/25363170
Millet kafayý yemiþ.
http://www.lodgis.com/en/paris,apart...ris-9.mod.html
Bitcoin de kabul ediyorlar ödeme olarak.![]()
Yer Ýmleri