Originally Posted by
EMLAK
þunuda söyleyimde öyle gidiyim ..
acayip mutsuz bi milletiz. tatile gelen tipleri söyleyim.
yabancýlar : takar kulaklýðý kumsalda güneþlenirken birasýný yudumlar müzik eþliðinde.
türkler : saða sola bakar durmadan. bi torba çekirdek. ayyy gördünmü þu kadýndaki selilütleri .. ayyy iðrenç.. vs.
böyle yani.
tatile geldim denizle ilgileneyim kafa dinleyim.. yok.
yanýndaki mutlu insaný bile mutsuz edecek ruh hastasi yapabilecek kapasite var.

Yunan adalarýna gitmiþ bulunan bir arkadaþýn paylaþýmlarý ...
'' Bilmece bildirmece,el üstünde kaydýrmaca...
250 Yunan adasýndan birtanesinde,o adanýn ufak bir motelinde,o motelin çok þirin arka bahçesinde,sabah kahvaltýsý için tesadüfen ayný saatte bir araya gelmiþ ,ayný lisaný konuþan,ama birbirlerine selam vermeden ters ters bakan millet hangi millettir.. ''
devam
'' Birþey farkettim..adalarda kilise çanlarý hiç çalmýyor..herhalde gelen misafirler rahatsýz olmasýn diye..zaten genelde birkaç keçi sesinden baþka etrafta çýt yok..plajlar da öyle..bir sessizlik bir sessizlik..insanlar var ama yok gibi..sadece Türklerin çok raðbet ettiði bir Panteli beach var ..iþte orasý sesli..plaj silme Türk dolu..ve herzamanki gibi herkes birbiriyle yüksek tondan konuþuyor..bizim oturduðumuz yerin önünde de kalabalýk bir gurup vardý.. guruptan bir kadýn biraz yüzdü geldi..denizin içinden doðrularak uzaktan kýyýdakilere seslendi .." Leylaaa..saate baktým ..bi gidip geldim ya , 90 kalori vermiþim..çok iyi yaa"..kýyýdan birkaç kadýn baðýrarak cevap verdi " Keþke geldiðimizde baþlasaydýn spora , valla þimdiye kadar acaip incelirdin ". kadýnýn gidip geldiði yer 20 metre ya var ya yok..!!..endamý masþallah..kilo kalori hesabý baðýra baðýra bir süre daha devam etti..erkekler de konuya katýldý.,,sonra ouzo lar geldi..börekler geldi..peynirler mezeler geldi..en son olarak iki þiþe köpüklü þampanya geldi..araya girip denizdeki ablanýn, o kiloyu bu sistemle eritmek için daha en az 12 ada arasýnda en az 340 kere gidip gelmesi ,üstüne de hiç ara vermeden bodruma dönerken kýyýya kadar teknenin yanýnda yüzmeye devam etmesi gerektiðini bir türlü söyliyemedim.. ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri