Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Istanbul da insaatlarda afganlilarin calistigini okumustum ama bu kadar yayildigini bilmiyordum.Buyudugum sehiri taniyamaz oldum. Bizim kozyatagindaki M4 metrosunda bile bir suru yabanci karsima cikiyordu.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...dustu-1969757/
2016 yýlýnda resmi rakamlara göre Ýstanbul'a 440 bin yeni nüfus gelmiþ. Bu nüfusun büyük bölümü de Van, Mardin, Aðrý, Diyarbakýr, Þanlýurfa, Muþ, Hakkari ve Erzurum'dan gelmiþ. Ancak Ýstanbul'a ikinci ve çok büyük orandaki kayýtsýz göç ise; Suriye, Sudan, Yemen, Mýsýr, Irak, Libya ve Afganistan'dan olmuþ. Özellikle Afganistan'dan son dönemde olaðanüstü bir göç var. Eðer en kýsa zamanda entegrasyonu saðlayamazsak, yakýn bir gelecekte Ýstanbul Hatay olur, Antep olur, Urfa olur! Bu illerimizdeki sosyal yara, Ýstanbul için de kaçýnýlmaz hale gelebilir. Nedir bu sosyal yara diye soranlar olabilir… Türkiye'de mültecilerin katýldýðý bir yýllýk vukuat oraný yüzde 1.5 iken, bu oran Antep ve Urfa'da yüzde 30. Sadece Antep'te bir yýlda toplam 1926 olay meydana gelmiþ. Bunlarýn çoðu da ölümle sonuçlanan olaylar.
At izi it izine karýþtý,biz diyoruz ki mantýklý ol,eðer dediðin gibi ABD de yaþýyorsan ve burayý seviyorsan gel buraya,bak biz seviyoruz ve buradayýz,yok öyle ayraným dökülmesin,mabadýmada bir þey olmasýnöyle klavye baþý vatanseverlik olmaz,vataný seviyorsan gelir burada en sarp en ulaþýlmaz yerlerine hizmet götürürsün bilgini paylaþýrsýn,anlarýz senin vatan sevgini,öyle 20 gün Ýzmir Özdere de piknik tüple vatan sevilmez,ayrýca beyefendi siz de yanlýþ anlamýþsýnýz biz mantýksýzlýða karþýyýz,doðrudur,arkadaþ Keçiören de deðil ABD de yaþýyordur,gel burada sev vataný,burada kötüle ABD yi diyoruz,adam emlaðýný bile ABD den almayý düþünüyor sizde oradaki tek cümleden destan yazýyorsunuz tebrikler...
Al buyur KaraKemal Bey,adam bizim söylediðimizi 2 sayfa sonra kendi söylemiþalýntý yaparak....olaylara keþke geniþ bakabilsek,tekrar söylüyorum,vatan sevgisi kimsenin tekelinde deðildir,vatanýný seven yolunda gitmediðini düþündüðü konular hakkýnda yapýcý eleþtirilerde yapabilendir,sað-sol fark etmez ,kendi dünya görüþünde olan iktidar diye her þeyi görmezden gelen deðil,kalýn saðlýcakla deðerli arkadaþlar,tatil zamaný
![]()
Son düzenleme : watcher46; 12-08-2017 saat: 10:01.
Türkiye'yi kötülemenin anlamý yok ki biz zaten yaþýyoruz. Mesela bana Türkiye'de trafik çok güzel bir de amerikayý gör desen ben Türkiyede iyi olduðuna mý inanacam ?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yanlýþýn var.
Türkiye super. Uber.ucuyor...
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri