Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Þimdi bir þey söyliycem, bir ay beynimize tecavuz edeceksin, arkadaþlar kusura bakmayýn.
Kardeþ, son yasa deðiþikliði ile gelirin ne olursa olsun 50 tl verince, devlet sana ve bakmakla yükümlü olduðum es ve çocuklarýna saðlýk hizmeti veriyor.
Yani, normal bir beyaz yakanýn ayda 500 tl vererek aldýðý hizmeti 50 tl karþýlýðýnda alýyor çakma emekli😄
Çakma emekli: SGK dan emekli olmasýna yýllar olan, ama kafasýnda olayý bitirip emekli gibi yaþayan 40 larindaki vatandaþ.
Herþey ölçülü olmalý...yýllýk 15 bin tl vererek basit bir özel okul temel ihtiyaclarý karþýlar..yýllýk 50 bin tl vererek çocuðuna mükemmel bir gelecek satýn aldýðýný düþünüyorsunuz yanýlýyorsunuz bence...düzene kole yetiþtiriyorsunuz sadece.
Ben 60 a kadar köle gibi çalýþýp çocuklarý 12 sene boyunca 50 bin tl lik okula göndermektense, 40-50 yas arasý emekli olup, çocuklarla bizzat ilgilenin derim...bana böylesi daha doðru geliyor..bir beyaz yaka icin özel okula en fazla 20 bin tl verilmeli bence.
Dudu Hocam, ozel mesaj kutunuza bakiniz.
Yazdýklarýnýza %100 katýlýyorum.Bu yýl yaþadýðýmýz bir olay özel bir kolejin seviye belirleme sýnavýna benim ufaklýk girdi devlet okulunda olmasýna raðmen 1000 kiþi içinden ilk 50 ye girdi.Kolejin burs adý altýnda kayýt yapma teklifini görüþtüðümüz rehber öðretmen sýnava bir çok özel okuldan öðrencinin girdiðini devlet okulunda eðitim almasýna raðmen sonucun iyi olduðunu bu baþarýyý devam ettirdiði sürece koleje para vermenin saçmalýk olduðunu söyledi
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri