Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Görür mü görmez mi %100 demem yanlýþ olur ben hesabimi kitabimi ona göre yapýyorum ve yapacam da evler yerinde sayabilir artabilir azalabilir de þu çok kesin alým gücümüz düþtü ben çift maaþ öðretmen olmama raðmen kemer sýka sýka delik kalmadý tek maaslilar ya da asgari ücretli kardeþlerimiz ne yapsýn alacaðým evin fk sý 20 olmasý lazým en çok olmadý kira da yaþamaya devam 650-700 sýfýr ev de yaþamak iþime geliyor konuþacak çok þey var da her þeyi yazamýyorum
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Gorusunze katilmamak elde degil.
Yalniz Tahvil Faizlerinin %30'a cikabilecegi ihtimaline katilamiyacagim.
Neden derseniz, hatirlarsaniz not dusmeden onceki yil bir Moddy's Raporu vardi.
Bunlar hemen ayaga kalkti, siyasi bunlar, Moddy's ic islerimize karisiyor vs algi islerine basladilardi.
Is'te o raporda cok enteresan bir madde vardi.
" Hukumet ihtiyacinin cok uzerinde vergi topluyor..! " iddiasi.
Turkiye artik eski Turkiye degil, iktidari isgal edenler, kimsenin gozunun yasina bakmadan bu paralari topluyor, hicbir tepki de yok.
O nedenle bu tahvil faizleri %30'lara kolay kolay cikmaz, bu durumun kendilerini goturecegini bilir bu zevat.
Þile taraflarý cazip ev almak için. Fiyatlar istanbul ortalamasýnýn epey altýnda.
Benim ki tahmin sadece insaallah olmaz da ben yaniliirim
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Biraz konu dýþý yapalým aslýnda ülke bile fazla inþaatý kaldýrmýyor þu an Dünya da küresel ýsýnma kendini iyiden iyiye göstermeye baþladý ya hiç yaðmur yaðmýyor ya da yagdimi sel oluyor her boþ arsa inþaat bu sular nereye gidecek giderlerde doðru düzgün yok bize geleceðimiz için toprak lazým aðaç lazým bir belgeselde izledim Avustralya da yer altý suyu kullanýlmaz diyordu adamlar pahalý olmasýna raðmen denizi aritip içiyorlar yer altý suyu bizim geleceðimiz düþünceye bakarmisin bizde vur sondayi kullan suyu hiç kimse yarýný düþünmüyor maalesef
Bu insaat olayinin pek dikkat edilmeyen cok daha kotu bir tesiri var.
Toplum ve fertler uzerinde rant'in yarattigi ahlak erozyonu.
Kisilere anlatilan palavralar nedeniyle, su kadara arsayi almis, simdi 20 daire veriyorlarmis,palavralari.
Bu tur yanlis dusunce yapisi ( wrong mind set.) kisilerde yanlis beklentiler yaratiyor ve emegin gucune olan saygi yok oluyor.
Sonucta fiyatlar yanlis, beklentiler yanlis, sonuclar yanlis.
Yoksa bir toplum bu kadar sahtekari okul acsa yetistiremez.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri