Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Kayýnpedere geldim. Baðcýlarýn siteler bölgesinde. 2+1 yeni biten sitelerde en düþük 600 bin tl miþ ve hiç kalmamýþ nerdeyse.
Eve dönünce kendi ilanýmý 1.2 milyon yapacaðým
Bunu gören diðer daire sahipleri de kendi ilanlarýný güncelleyip yarýndan itibaren ülke de emlak fiyatlarýný % 50 artýrmayý planlýyorum
Herkese iyi bayramlar)
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Baðcýlar erkeði kertenkelenin bol olduðu yer deðil mi
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
600 bin tlm olsunda evim olmasýn yýlda 80000 bin kazansam 20000 kira versem 60000 le varya of ulan of
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
Kertenkele varsa kaçmak lazým o videolarý izleyince bende ön yargý oluþtu bagcilara karþý
Askerlik yapanlar bilir, ama askerlikten bir þekil kaçan `vatan millet Sakaryacýlar `anlamaz , o yüzden lafým onlara deðil, asker ocaðýnda kýdemli erler kýdemlerine güvenip abuk sabuk davranmaya baþladýklarýnda tabiri caizse onlara `gerileri kalkmýþ derler ` ha ! sonunda ne olur ? O gerisi kalkmýþ erlerin bir þekil birisi `gerilerini `gerisin geri indiriri ve onlar askerliði o þekil tamamlar , döndüklerinde gerim gerim askerlik anýlarýný anlatýrlarken o gerilerinin nasýl indirildiðini utanýp söyleyemezler. Þimdi bu evini 200 e alýp 1 milyon istiyorum diyenler ve askerliðini yapmamýþ kiþiler bana bu kýdem basmýþ ERLERÝ hatýrlatýyor. Herkese iyi bayramlar....
Yer Ýmleri