Sayýn tekfaz borsa niye bu kadar satýþ yiyor.ytd
Mal alicam ama endeks bir durmadý.Endeks böyle bir aþaðý yukarý sallayýnca bende nereden alayým kestiremedim.ytd
Ýki günde %10 bedelsiz verdi. Çok bilenlere gelsin. Ytd
Sen 5 senedir hikaye yazýyorsun. Sonuç. 5 senede 5 ...Bu mu bildiðin. Ytd
Altýnýnýn deðil ancak Haziran ayýndan geri yaklaþýk 1 aydýr sabit tutulan Döviz kurunun ataða kalkmasýndan yatýrýmcýnýn endiþe etmesi sonucu satýþ yemekte azizim.. Yanýlmýyorsam dün Ülke risk primi de (CDS-550) yükselmiþ yazýyordu. (Bunlarýn hepsi rahatsýzlýðýn emaresi, sonuçlarý) þom aðýzlýlar ne zamandýr çaðýrýyorlardý zaten kötüyü. Bir yerlerine kýna yaksýnlar artýk:)
Sonuçta birileri de bu oynaklýkta para kazanacak. Ez cümle Millet Bayrama kafasý rahat girmek istiyor, Borsa daha düþermi dururmu endiþe etmek istemiyor.
Dünya piyasalarýnda para bol gidecek yer bulamýyor eninde sonunda döner dolaþýr gelir borsaya rahat ol.. Hisse alýrken kazanýlýr
acele etme fýrsat veriyor kademe kademe ben ufak ufak týrtýklýyorum tabana bile alýþ girdim...
YTD
Adamlar neden Aðustos sonu vermeyecekleri temettü icin genel kurul toplantýsý yapma kararý alýyorlar diyerek dikkat çektik. Arsan bu ne yapacaðýný sadece kendisi bilir. Biliyorum diyenlere gelsin. Ytd
Yer Ýmleri