Beklenti nedir arkadaþlar? Az çok bir tahmininiz var mi? Bu fiyatlar çok cazip geliyor gözüme ama bir yandan da acaba niye böyle tutuyorlar diye de düþündürüyor.
Beklenti nedir arkadaþlar? Az çok bir tahmininiz var mi? Bu fiyatlar çok cazip geliyor gözüme ama bir yandan da acaba niye böyle tutuyorlar diye de düþündürüyor.
Benim beklentim mevcut karlilik ile en geç 10 yýl icinde 30 tl yi geçeriz daha iyi bilançolar gelirse süre kisalir... Bazen piyasa hýzlý fiyatliyor yarin da olur 10 yil sonra da:)
yarin ne olur bilemem ama 10 yil sonrasini tahmin etmek daha kolay.
Uzun vadeci olmanin rahatlýðý var ne de olsa
Kisa yoldan vurgun yapmak isteyenler için can sýkýcý olabilir:)
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hissede ciddi bir el deðiþimi oldu, bilgililer sattý diye tahmin ediliyor ama kimin aldýðý muamma. arýkanlar aldýysa ortada iyi. ama bilgilerin sattýðý da muamma.. bu el deðiþimini sindirir önce, çünkü bu sýrada ky ve fonlar da bolca mallandý. durum böyleyken sert gidiþler beklememek lazým.
arsanýn son çeyrek bilnçosu iyi gelecek diye de pek iddialý olmamak lazým. fabrikasý bir süredir kýsmi çalýþýyor.
ayrýca doðalgaz ve elektrik iþinden aldýðý temettülere de bu sene çok güvenmemek lazým, geçen aldýðý parada ani fiyat artýþý var. bu artýþta hakettiðinden fazlasýný almasý da etken. fazla aldýðýný bu sene ya da önümüzdeki sene düþeceklerdir illaki.
arsanýn 2021 de beklentileri iyi bence. bu sene güzel karlar ve önümüzdeki sene de güzel temttüler alabilir. arsanda 2 hanelileri aþacak seri hareketlerin olmasýna bence 7-8-10 ay var. önümüzdeki eylül mart döneminde iyi hareketler yapmasýný beklemek lazým.
hatta bu sýralar bir miktar daha (yüzde 10 civarý) düþmesi beklenebilir. twitterda bolca dillendi, aracý kurumlardan hedef fiyat verenler oldu, o sýra yüklü hisse el deðiþtirdi. investaz ýn hedef fiyatýndan sonraki gün garanti 1m lota yakýn hisse sattý. tahtacý bu daðýtýlaný toplamadan sert götürmez kanaatimce.
þirket mevcut verilerle de ucuz yani bu ay içinde tutup 15 e gitse de þaþýrmaz insan, ama patron bana kalýrsa þuanda müsade etmez. evet arsan ucuz ama gireyim parsayý vurup çýkayým denilecek bi hisse deðil. alýp birkaç yýllýðýna tutmayý da göze almak lazým.
yazdýklarýma bakarak yatýrým yapmayýn, yazdýklarým saðdan soldan derlenip birleþtirilmiþ ileri sürülecek 15 20 tane tezden sadece biridir. biz ky lerin elinde çok kýsýtlý bilgiyle oynanan oyunu bilme þanslarý nerdeyse yoktur. dolayýsýyla kýsada size bilgi veren patron ya da tahtacý deðilse önemsemeyin. 1-5 yýllýk vadelerde ise temel analize dayalý yatýrým yaparsanýz illaki elinizde tuttuðunuz hisse ederine gidecektir.
Vallahi sigortan attýmý tersin insanoldan beter oluyormuþ bu ne sinir? Senin ve kadim yoldaþlarýn bildiði gibi (pandemi bahanesine gerek yok) yine bu kadim hissemizin yýl sonlarinda açýkladýðý soft kendi tekstil karý oldukça makyajli olacak ayný geçen yýllarda olduðu gibi... Hatýrlatmýþ olayým çeyrek bazda sýrasýyla: 58.965 TL 60.605 TL ve 83.244 TL net kar geldi. Benim beklentim son çeyrek 70 binler bununla birlikte aradaki olasý büyük düzeltmenin akabinde 11 karttaki konsolide yüzünü ve yüzümüzü güldürecek týr. Gelen çeyrek bazda konsolide karlar sirasiyla: 19.683 TL.33.313 TL ve 69.577 TL. Buradaki tahminim soft kar an 83.245 lerin'de üzerine çýkmamýz gerektiðidir. Kagittaki çift haneleri bu tarihten sonra beklemekteyim tabi kesinlikle kendi beklentim olup. Bofa merilly ve garanti den iþlem yapan üçkaðýtçý zubukleri hesaba katýyorum.. yatýrým tavsiyesi deðildir...
65.822.270,10 faaliyet karý.... ÞE***SÝZ olmanýn eðitimini verirsin.
Evet bu gün biraz mallandim kisaci zannedip biraz aþaðý verdi bilmiyor ki aþaðý verdikçe alicam.Biraz heyecan olsun.ytd
12 aylýk hedefim ×2.5 ytd
yine bu sayfada birkac gun once kagidin bilancosunun kotu oldugunu tahmin etmistim. bilanco aciklaninca daha net anlayacagiz, ama simdilik son ceyrek zarar etmis gorunuyor.
bu ay icerisinde elektrik ve dogalgazdan temettu alacak ve tahminim onlar da kotu gelecek. cunku gecen yil avans aldilar, bu yilki gelirinden duser.
ben 65 milyondan sonra bugun 7 li kapatir diyordum, ama tahtacinin kisada ne yapacagini kestirmek zor. ben gitmeye baslamadan once 7 li rakamlari gostereceklerini dusunuyorum.
bir de arkadaslar istedigin kadar dusur elimizden alamayacaksiniz gibi ahkam kesmenize gerek yok. tahtaci operasyon yapacagi kagidin goturmeden once atiyorum %80 ini toplamak istedi. eger birkac hareketle toplayamazsa toplayabilene kadar her yolu deneyip bunu yapar ve cogunuzun psikolojisi yapabileceklerini kaldiramaz satarsiniz. yine yukaridaki yuzde 80 orneginden gidelim, yuzde 80 ini kolayca toplarsa da geri kalan yuzde 20 kimin elinde umurunda olmaz. isterse senin elinde 100 bin lot olsun isterse 2 lot olsun umurunda olmaz. ama dedigim gibi hedef lotunu toplayamazsa sizin 2 lotu hesap eder bu sefer.
son olarak daha once de bahsettigim gibi kagidin 6 ay daha zamaninin oldugunu dusunuyorum. buralardan alip yipranmaktansa 6 ay sonra 10 dan alip yipranmamak daha makul. ben uzuncu oldugum icin elimdeki miktari tutuyorum.
yatirim tavsiyesi degil, sonra bana su soyle demeyin.
Yer Ýmleri