-
Forumdaşım
hangi balık kaçtı?
-
Oltadaki balık Türkiye kitabından , oltadaki balık yeme ihtiyaç duymaz demiş ya ünlü Abd li patron!!! Yazarı Emin , soyadını hatırlayamadım şimdi... Okumadiysaniz şiddetle tavsiye ederim... Vaya con Dios...
-
256 ve 257 inci sayfalarını unutamadim. Yanlış hatirlamiyorsam 1922 de G.Mustafa Kemalin mecliste verdiği bir önerge ile ilgili... Yakın tarihimize ışık tutan bir kitap...
-

Originally Posted by
Çalı arkasından orta
Oltadaki balık Türkiye kitabından , oltadaki balık yeme ihtiyaç duymaz demiş ya ünlü Abd li patron!!! Yazarı Emin , soyadını hatırlayamadım şimdi... Okumadiysaniz şiddetle tavsiye ederim... Vaya con Dios...
O balık 15 temmuz gecesi kaçmıştı, azda olsa anlamıştım o kitap da aklıma gelmişti
kitabı okumuş değilim, sadece arka kapak yazısını okumuştum.
Son düzenleme : dobra; 21-08-2020 saat: 21:04.
-
-
Bide kılıç balığı videosu vardı, balıkçıyı yaralayıp kurtulan!!! YouTube da vardır belki halâ...
-
Son olarak; Bizi ta Dünyanın öbür ucuna yem edenlerin mezarında kemikleri sızlıyormudur acaba? Yaşiyanlarda akşam yastığa kafayı koyunca rahat uyuyabiliyorlarmidir??? Allah'a emanetsin TÜRKİYE'M...
-
hadi bize inanmıyorsunuz,patronlarınızın yayın organlarından okuyun bi zahmet.
Türkiye'nin doğal gaz keşfi sonrası İngiliz Financial Times: Çok büyük sonuçları olabilir
https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...clari-olabilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri