Vakýf 100k+ ya kaç verir ona bakmak lazým herkese 14vermez.
Vakýf 100k+ ya kaç verir ona bakmak lazým herkese 14vermez.
Borsa ile yorum yapmam yazdýðý malum hisse ile bir günde %6 çýktý 6 aylýk faiz kazandým dediðini hatýrlýyorum hala tutuyor mu .
Endeks çýkarken bu hisse geriye düþmüþ ne oldu bizim 6 aylýk faiz ama Emin'im en tepeden satmýþtýr [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yanlýþ anlamayýn, þimdi þu aklýma geldi:
Bir Zamanlar daha önceden izah etmiþ olduðum nedenlerden dolayý Aktif Bonoyu övdüm ve bunun üzerine siz, aktif bonoya benzer(ayný niteliklere sahip. örneði vade günü olmamasý gibi ...) bonolarýn daha yüksek faiz verdiðini beyan ettiniz.
Bu yüzden ben sizden o yüksek faizli bonolarýn linkini atmanýzý rica ettim ancak o günden bugüne herhangi link paylaþmadýðýnýzý tespit ettim.
Kýsaca Aktif bonon bütün özelliklerine haiz daha yüksek faizli bonolar varsa lütfen linkini atýnýz ki ben gerekli incelemeyi yaparak satýn alacaðým.
Aktif bononun bütün özelliklerine haiz bir bono yok .
Çünkü bono duasýna aykýrý Zaten Sabit getiri vade sonu beklenmediði taktirde .
çünkü faizler çýktýðý zaman zarar artar düþtüðü zaman kar artar bonoda ilk kural bu . Faiz kupon sabit ama oda 3 aylýk 6 aylýk 12 aylýk vs yad vade sonu olur .
Ben günlük kuponlu bono hiç duymadým yeni finans icadý sanýrým bu aktif patentini aldý mý acaba
Onlarýn yaptýðý %10 stopaj avantajýný mevduatla rekabet etmek .
Buradan moderatörün bilgisi vardýr ona danýþýn ama benim bildiðim günlük bono olmaz ancak repo olur ams yatýrým bankasý olduðu için repo yapamýyor bono yapýyor [emoji23][emoji23][emoji23]
Uzun vade yatýrým tek eþlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arý gibidir
Teþekkür ederim.
Dediðiniz gibi Aktif bank, bu yeni ürünü kendi icat etti. Dilerim ki diðer finansal kurumlarýna örnek olur ve vesile ile yeni yatýrým ürünleri piyasaya sürülür.
Vadeye kalan gün sayýsý üzerinde iþleyen faizi verdiði için vade olayý yok. Günlükte, aylýkta ve yýllýk bazda beklemek yatýrýmcýnýn takdirinde. Bu Yatýrým ürünü tarafýmý çok etkiledihak ettiði için sürekli övüyorum.
NOT : Bir günü Aktif Bank baþýna (Varsayýmdýr. ) bir þey gelirse burada en çok aðýt yakan ben olacaðýmAllah korusun .....
Aktif bank, finansallarý her açýdan çok saðlamdýr.
Þahsi açýdan Aktif Bank güvenim TAM.
Ucuz kalan þu an tek þey var o da ons.. 2011 den beri 1900 tepeye halen yaklaþamadý..
Bizim iç durumumuza gelince; not düþürdüler olmadý
Darbe yaptýlar olmadý
Dolarý yükselttiler olmadý
Þimdide siyasi denetleme diye birþey çýkarmýþlar.. Gündüz ekside ki borsa akþam tavan kapadý..
Bu durumda bir süre daha borsa yukselir; eðer baþkan ben faiz karþýtýyým indirin derse dolar uçar gider faizler 10 lara geri gelir.. Tahminim bu yönde..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri