Alýntý Originally Posted by ~YTA~ Yazýyý Oku
Sn.tradestop,

Haftasonu teknik-temel konularýnda yorumlarýna güvendiðim belli baþlý tüm kiþilerin yayýnladýðý çalýþmalarý okuma ve izleme þansým oldu. Hemen hemen hepsi endeksin aþaðý salýnacaðý konusunda hem fikir. Bu süreçte hisse fon aðýrlýðýný arttýrmaktansa azaltmak daha doðru bir strateji olmaz mý?
Sn YTA,

Persembe günü Döviz fonuna satýþ vermiþtim, 1 yýldýr tutuyordum, güzelde getirisi oldu. Buradan gelen miktarla hisse fon almayý planlýyorum. Tl bazýnda olmasada, döviz bazýnda oldukça düþük seviyelerdeyiz. Tl bazýnda da 200 günlük ortalamaya geldik. Alternatif strateji olarak, 3e bölüp Kademeli alýmda yapýlabilir, mesela 1 kademe þimdi, 1 kademe endeks 1200 lü, 1 kademe 1000li rakamlardan gibi.

Daha aþaðý salýnsada, iyi hisse fonlarýn 6 ay sonra mevduattan gayet güzel getirileri olabileceðini düþünüyorum ki, ayrýca ben uzun vadeci olduðum için, zaman için de portföyü periyodik aylýk yeni alimlarlada takviye ediyorum. Portföyün 1/3üde kýymetli madenlerde(altýn,gümüþ ve platin). Bist endeksleri dahada düþerse bir miktar kýymetli maden satarak hisse fonunu destekleyebilirim.

Saygýlar.