Ak yatýrým agn giriþim fonuna bakabilen oldu mu.. yenilenebilir enerji iot saðlýk... Þirketleri var içinde
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatýrým agn giriþim fonuna bakabilen oldu mu.. yenilenebilir enerji iot saðlýk... Þirketleri var içinde
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ama iþtiraki þirketleri müthiþ gibi geldi bana Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al sat kolaylýðý sebebiyle hisse.
Ama o hisselerde al yat olmaz
Niçin?
Garanti hissesi Mart 2010'da 6.60 mýþ.Aradan 10 yýl geçmiþ bugün gene 6.60.Arada 5 kere zirve yapmýþ.O dönemlerde kaçmak lazýmmýþ.
Akbank hissesi Þubat 2010'da 5,02'ymiþ.Aradan 10 yýl geçmiþ bugün daha da düþükte 4,87'de.
O da arada 5 kere zirve yapmýþ.
Yani aradan geçmiþ 10 yýl hisseler ayný deðere gelmiþler.
Þu anda dibin dibinde her ikiside ama nezaman hareketlenirler ve nereye varýrlar bilemem.
Yarýndan itibaren uzun vade için üç tane hisse fon biriktirmeyi düþünüyorum bunlardan biri kesinlikle tkf olacak, diðer iki tanesi ise mac, Nnf, Tte, aft, Yac vb gibi fonlardan seçeceðim. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Nasd** düzeltme sürecinde ben %20 ye varabilecek bir düþüþ öngörüyorum. Tabi bizdeki kur artýþý fon fiyat düþüþünü baskýlayabilir. O nedenle aft alacaksanýz kademeli alým yapmak lazým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
mutlaka o kadar beklememeli....zaten o kadar süre bekleyemeyiz...mümkün deðil..
xbank dolar bazlý dipte...garan dolar bazlý dipte...akbank dolar bazlý dibin altýna sarkmýþ...ykb bakmadým...halkbank zaten malum...dibin dibi var onu da biliyorum ama KISA VADE aldýðým USD hedefine ulaþtý ve sattým....gelen TL ile orta-uzun vade banka hisse almak istiyorum...kademeli alým yapacaðým....fiyat takibi yapmamak adýna acaba fon alsam mý diye düþünmüþtüm...?
Yer Ýmleri