Elestirilecek en onemli konu opsiyon kullanmama konusundaki ýsrarlarý. 27 temmuzdan bu yana en saglam duranlardan biri TKF su an %11, ACC %16 opsiyon taþýyor görünüyor mesela.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elestirilecek en onemli konu opsiyon kullanmama konusundaki ýsrarlarý. 27 temmuzdan bu yana en saglam duranlardan biri TKF su an %11, ACC %16 opsiyon taþýyor görünüyor mesela.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki sayfalarda konuþuldu...myfinans üstad cevapladý...elimizdeki sepetde kar ettiðimiz ayrýca zarar ettiðimiz fonlar da var...hepsini sattýk....zarar ettiðimiz fonlardaki zarar 3 aylýk muhtasarda bir kýsmý ÝADE EDÝLÝYOR mu?....eski sayfalarda konu edildi bu...ben cevabýný öðrendim...sadece merakým FON YÖNETÝCÝSÝ birinin bunu bilip bilmediði idi....oda bilmiyormuþ...![]()
BIST LÝKÝT BANKA ENDEKSÝ HÝSSE SENEDÝ YOÐUN BYF
Ziraat Portföy BIST Likit Banka Endeksi Hisse Senedi Yoðun Borsa Yatýrým Fonu, fon toplam deðerinin en az %80'ini devamlý olarak sadece takip edilen endeks kapsamýndaki varlýklara, yatýrým yapmak suretiyle "BIST Likit Banka Getiri Endeksi'ni takip eder.
https://www.ziraatportfoy.com.tr/doc...it-BYF-YBF.pdf
SORU:bu yeni enstrumanýn tefastaki TAU,ADP den ARTISI VAR,EKSÝÐÝ YOK....artýsý iþlem kolaylýðý.....þak alýyorsunuz,þak satýyorsunuz..
dezavantajý belki oranlarý deðiþtiremiyorsun....bi de temettü verirse filan bundan mahrum kalýyorsun?
yanlýþ mý biliyorum....inceleyen oldu mu?
Yaþadýðým tecrübeyi anlatayým;Muhtasarla falan bir alakasý yok anlatacaðýmýn.Bir fonu sattýnýz ve örnek olarak -200 lira zarar ettiniz diyelim.Daha önceden kar edip %10 kesilen stopajýnýz var ise bu zarar ettiðiniz 200 iranýn %10 u olan 20 lira size iade ediliyor.Olay budur.
Yer Ýmleri