Web siteme entegre ettim.
Lite Web (free) sürümü þuradan görülebilir. => https://www.fongrafik.com/fongrafik-lite-webapp/
Pro WebAPP için Hisse.net`den gelen arkadaslara web sürümünü 1 aylýk deneme olarak açabilirim. (Özelden dönüþ yapanlara kullanýcý adý þifre yollayabilirim.)
Size özelden dönüþ yapýyorum.
Hicbirsey belli olmuyor.bayramdan oncrki
Rallide degiskenlerden 3 k karim vardi
Arife gunu bi silkelediler kar gitti
Altin fonla gbc iyi gidiyordu.ordada birgun
Once satsam karla cikacaktim ertesi gun
Altin gumledi 2 k da bigunde gitti
Yani neyaparsam yapiyim sifir
Allahtan kardan zarar yaptim.
Piyasa cok oynak girme ve cikma zamanini
Ayarliyamiyoruz ve zarar edyoruz.
Hakkimizds hayirlisi.
Biraz gunluk hesapta takilacam
Ege yunan olayi bu ara bisti cok etkiliyor
Dikkatli ol.zarar etmeni istemem.
ASUS_X007D cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ppfler disinda her gun yukselen baska bir fon turu yoktur.
Þant manukyan bile altinda duþus bekliyorum dedigi zamanda yukari ralli baþladi.Elinin altindaki teknoloji ve tecrubesine raðmen.
O yuzden piyasa zamanlamasi yapmak oldukca zordur.
Kazancin %90i sabirdan gecer diye dusunuyorum.
Saygilar.
Uzun vadeli yatýrým için direkt hisseye girmek yerine BÝST30 ve BANKACILIK endekslerini takip eden fonlara bakmak lazým . Özellikle yabancý çýkýþý olan Bankacýlýk Fonlarý ( AKBANK VE ÝÞ BANKASI NIN VAR ) çok düþük seviyede . Tavsiye olarak algýlanmasýný istemem ama incelemekte fayda var. BÝST30 ile korelasyon halinde olan ve yýllýk ücreti %1 olan fonlar var. Tek seferde 30 hisseye yatýrým yapma imkaný oluyor . Özellikle uzun vadeli düþünenler için ideal. Yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmesin lütfen.
Yüksektir vardýr bir nimeti, düþüktür vardýr bir musibeti derlerdi eskiler.
Hatta meþhur trader'ýn sözündeki gibi , ucuz alýp pahalýya satamazsýn, pahalý al daha pahalýya sat.
Bankacýlýk sektöründe yukarý kýmýldanma görmeden, düþüþün sonlandýðý, konsolide olduðundan emin olunmadan girilmesi iyi fikir deðil kanýmca.
Elbette toparlanacaktýr ancak bir trend oluþturmasýný beklemek, diplerden daha yükseðe almak pahasýna yeðdir diye düþünüyorum.
Ben bir yandan hisse de topluyorum ama endekse görece güçlü þirketlere, çok düþmüþlere deðil, o kadar da düþmemiþlere giriyorum hep, yukarý dönüldüðünde de farklarýný gösteriyorlar genelde.
Kollektif zeka abartýr ama nadiren yanýlýr. Bazen piyasanýn hikmetinden sual etmemek gerek.
O fiyatlarýn içinde geri döneceði þüpheli 0.60'dan hayrat gibi siyasi irade baskýsýyla daðýtýlan krediler de var, bir sürü baþka faktör de var.
Bir de þu var tabi, hayatta en önemli iki kavram var elimizde , sýnýrlý, dönüþtürülebilir ve deðerli, biri nakit biri zaman. Çok uzun süre ayný fiyatlarda beklerken kaybetmediðini sananlar , aslýnda diðer metayý yani zamaný harcamaya devam ediyorlar.
22-23 sene önce ben üniversiteye girerken, hazýrlanýrken genetik mühendisliði geleceðin mesleði derdi herkes, hala geleceðin mesleði...O zaman o coþkuyla girenler o geleceði bekliyor hala.
Bankacýlýk için de bir sene önce ucuz diyorlardý, hala ucuz.
Son düzenleme : hellistheothers; 16-08-2020 saat: 11:50.
Yer Ýmleri