Teþekkürler.
Gün bitmeden nereden görüyorsunuz link verebilir misiniz?
Bilici yatýrým yatay bile kapatsaydý getirisi demek +0,10 olacaktý.bu þartlar altýnda idare eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
BLCYT Qinvest'in demirbaþ hissesi, asla vazgeçmiyor. Genelde yanýna ISMEN, TKFEN, CCOLA gibi hisseler ekliyordu ama iki aydýr tek baþýna tutuyor. Þu anki oraný %2 civarý. Hisse konusundaki inatçýlýðýný sevmesem de fon katýlma belgesi tarafýnda KIS, PBK gibi döviz fonlarý, QPERP, YD3, RP8 gibi gyo fonlarý ve GLDTR altýn fonu eklediði için mevduat üstü getiriyor.
Sanki BLCYT nikah kýymýþ gibiler.Geçen sene portföydeki aðýrlýðý daha fazlaydý.Bir ara TKFEN taþýdýlar ama ISMEN hiç görmedim.Konýsu açýlmýþken mayýs ayýndan bu yana yatýrýmlarýmýn yüzde 60’ý ISMEN’de.Tam bir yatýrým kaðýdýdýr.
EIB’de her ne kadar gyo fonlarýný sevmesem de þýan mevduat üstü getiri saðladýðý için portföyümde tutuyorum.Aþý bulunduktan sonra hisse senedi aðýrlýðýný %15 lere çýkaracaklarýný düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu arada BLCYT bedelsiz onaylanmýþ, fona yarayabilir bu. Hak kullaným baþlangýç tarihi 28 aðustos diyor, yarýn fonlara alým girsek iþe yarar mý ki?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/871209
Teþekkür ederim. Peki ppf lere bir alternatif olur mu sizce? Yoksa eýb mi almalý? Ýkisi arasýnda kararsýz kaldým. Bir de bu fonun tefastaki grafik þeklindeki daðýlýmýnda "diðer" dilimi var . En büyük pay onda. Kaptaki portföy daðýlýmýna baktýðýmda bunlarýn sukuk olduðu yazýyor. Sukuk ile kira sertifikasý arasýndaki fark nedir?
Yer Ýmleri