Peþinen özür diliyorum alýnan arkadaþlarým olursa : Bloomberg HT gibi oldu burasý . Amerikan piyasalarý ve ekonomisi konuþmak bana çok boþ geliyor . Her lafý alan ( Bloomberg HT ) ayný sakýzý çiðniyor . Bir fýrtýna haberini 10 dk konuþtular geçen . Türkiye ekonomisini konuþmak zor çünkü . Size de aynýsýný yapýyorsunuz demiyorum ama gerçekler bizim ekonomimiz olmalý .Þimdiden söyleyeyim dünya gloabal bir piyasadýr vs ...Elbette .
Amerikan piyasasý söz konusu FED politikasýysa boþ gelse de hoþuna gitmese de herkesi ilgilendiriyor malesef. Düzen bu. Aksi hareket Don Kiþot'luk yapmak olur.
bu nnf fonundaki türev enstrümanlarý merak ediyorum. muhtemelen endeks ve hisse kontratlarýdýr. Eðer o tarafý iyi yönetirlerse endeks üzeri getiri saðlayabilir. Ýlk çýktýðý fiyatýn %10 altýnda þuan
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Son birkaç gündür saat 15.30’a kadar düþen kur nedense 15.30 sonrasý yükseliyor
Ertesi gün gene ayný þey oluyor
Olan eurobond ve altýn fonlarýna oluyor🙂
bu kadar sorunlarla dolu bir ülkede borsaya güvenip yatýrým yaptýk... 3. yýlýmdayým ve boyumun ölçüsünü aldým. ilk fýrsatta kurtulup bir daha asla bulaþmayacaðým... yazýklar olsun... 57 yaþýndayým, ne kýbrýsý bitti ne kürt meselesi ne bilmemnesi... bir gün de huzrulu ve mutlu geçemez mi bu ülkede???
bu ülkede altýn ve dolar almaktan baþka bisey yapmayanlar çok haklý bence...
Yer Ýmleri