Moodys'in not düþürmesi sonrasý CDS'lerimiz artýþa girerse yerli eurobond fonlarý sýkýntýlý olacaktýr.
Moodys'in not düþürmesi sonrasý CDS'lerimiz artýþa girerse yerli eurobond fonlarý sýkýntýlý olacaktýr.
Arkadaþlar enteresan bir þey var ne dersiniz? akportföyün yatýrým plus sayfasý geçenlerde burada önerilmiþti. ben de girip bir baktým. fakat 10 kadar fon öneriyorlar, hepsi kendi fonlarý... buna bir itiraz yok ama bu fonlarýn arasýnda AFT yok... uzun yýllardýr en çok getiriyi saðlamýþ fonu öneriler arasýna almýyorlar... üstelik kendi fonlarý... bu nasýl bir mantýk anlayabiliyor musunuz? AFS ve AFA var mesela ama AFT asla yok... ne dersiniz?
Bu benim de dikkatimi çekti ve aftyi portfoyden cikardim
Diðer tarafa yazdýmdý ama burayada kopyalayýmki havada kalmasýn olay.
Yatýrým Plus'u ben yazmýþtým.
Hatta o yazýmda da AFT konusuna deðinmiþ ve þöyle demiþtim.
Demekki Nasdag'ýn anormal derecede yükseldiði, balon olduðu kanýsýna varmýþlarki öneriler arasýna almamýþlar.
Nasdag'ýn son 5 yýllýk grafiðine bakarsanýz ne kadar anormal bir balon olduðunu göreceksiniz.
Ne zaman patlayacaðý da meçhul.Patlama riskini almamýþlar demekki.
[QUOTE=myfinans;4755688]Diðer tarafa yazdýmdý ama burayada kopyalayýmki havada kalmasýn olay.
Yatýrým Plus'u ben yazmýþtým.
Hatta o yazýmda da AFT konusuna deðinmiþ ve þöyle demiþtim.
Demekki Nasdag'ýn anormal derecede yükseldiði, balon olduðu kanýsýna varmýþlarki öneriler arasýna almamýþlar.
Nasdag'ýn son 5 yýllýk grafiðine bakarsanýz ne kadar anormal bir balon olduðunu göreceksiniz.
Ne zaman patlayacaðý da meçhul.Patlama riskini almamýþlar demekki.[/QUOT
buradan da teþekkürler.![]()
21 bin küsür müþterisi olan bir fonu öneriler arasýna yüzde 5 de olsa almýyorlar... bu gerçekten balon beklentisiyle izah edilecek bir þey gibi gelmiyor bana... o zaman herkes çýksýn bu fondan müþteri sayýsý 5 bine düþsün... bunu mu istiyorlar sizce?
Yer Ýmleri