Çünkü aft yeterli doygunluða ulaþmýþ, belki pay adedi cok az kaldý, bence teknoloji hiç bir zaman balon olmaz, þiþer yenisi çýkar tekrar þiþer,yeni birþey üretir ytekrar þiþer, üretim sürekli ve yenilendiðinden patlamýycak bir balon olarak þiþmeye devam ederRedmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 5 yýlda teknolojinin geliþtiðini görmesek evet büyük bir balon. ayný 2000 dotcom'u gibi. ama o zamanki amazon'la þimdi amazon kýyaslanamaz bile.
amazon'un çalýþan sayýsý 2015 yýlýnda 150.000 iken bu þubat ayýnda 1 milyon çalýþana ulaþtýlar. bu ölçüt deðil ama teknoloji pazarý yedire yedire büyüdü. 5 sene önce akýllý telefon almak bazýlarý için hayaldi ama þuan gereklilik oldu. pazarda büyük bir balon olduðuna inanmýyorum. düþmeyecek demiyorum ama hala bana göre genel trend devam ediyor. pandemide bile büyümeye devam ettiler. bunlarý tek durduracak olan devletler, yasaklamalar.
Teknoloji asla balon olmaz miDot-Com olayýný bir araþtýrmalýsýnýz.
Tum uzmanlar basta Nasdq'a kote tum teknoloji þirketlerinin bir duzeltme yapmasini bekliyordu.
Son 10 günlük perf. Ak portföyü hakli çýkarýyor. Þimdilik.
Bu arada Ak yatýrým ve is yatýrým'ýn çok guzel podcastleri de var. Faydalý isler yapýyorlar.
Ve bence objektifler. Muhattap olduðu kitle ucuz esnaf numaralarýný yutacak kitle olmadýðýnýn farkindalar.
Aft seçime kadar bence yükselmeye devam edecek. Secimde bir düzeltme daha sonra yükselmeye devam edecek. Altýna nasýl parasal genisleme yaradýysa teknolojiye de yarayacak
IPJ portföyünde Nikola var mýydý?
Ýlginç bjr hikâye.
https://twitter.com/yurtdisihisse/st...152303105?s=19
Yer Ýmleri