2 gündür alýnan kararlar yurtdýþý(londra) ile istiþare edilerek alýnan kararlar ise bist 1,8 cente kadar gider..REÝS konuþunca bunu anlayacaðýz...
2 gündür alýnan kararlar yurtdýþý(londra) ile istiþare edilerek alýnan kararlar ise bist 1,8 cente kadar gider..REÝS konuþunca bunu anlayacaðýz...
Bist su an kac cent? Ne zaman konusacak?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Merhaba , saðolun paylaþýmýnýz için. GBC hep ilgimi çekmiþtir, yoðun miktarda altýn ve iliþkili hisse/etf taþýyor. Bir þey sormak istiyorum eðer cok uzun zamandýr hakimseniz bu fona. Ben bir iki yýldan öncesini bilmiyorum. Altýn çýkýþý ile birlikte tercihen mi altýn taþýmaya baþladý iyi bir öngörüyle, yani eski zamanlarýnda baþka þeyler de taþýyor muydu ? Yoksa hep altýn mý taþýdý sadece. Yani aktif bir þekilde portföyündeki altýnlarýný azaltýp baþka alana kayacak yapýda bir fon mu bu ? Çünkü bildiðim kadarýyla aslen kýymetli maden fonu deðil, yabancý borsa yatýrým fonu.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
caným kardeþim, bu gün cuma. toplu dua edelim de reisimiz bu konuda konuþþmasýn. hatta siz de bu iletiyi yazmamýþ olun. ama ne olur samimi dua edelim. konuþmasýn yarabbi! amin... siz de amin deyin. reisimiz faiz konusunda ne olur konuþmasýn Allah'ým, dualarýmýzý kabul et, þu mübarek vakitlerde ellerimizi boþ döndürme yarabbim. hiç bir þeye gerek yok. birkaç yýldýr faizlerle ilgili konuþmalar yapýlmasaydý þu an borsamýz en az iki sent, dolar da belki beþbuçuk 6 liralarý dahi görmemiþ olurdu. belki içimizde kalbi temiz birisi olur da duamýz kabul olur. aman amin demeyen kaolmasýn...
dostlar günün sorusuna hazýr mýýsýnýz? üç günlük hafta sonunda ppf mi, kvb mi mantýklý görünüyor? invenstingte yýllýkta ciddi düþüþ görünüyor ama daha aþaðýsýný bilemiyorum. ne dersiniz acaba?
dolar düþmüyoýr, vix artý, cds ler 500 üstü. Yani faiz arttýrýmýnýn etkisi çok uzun ömürlü olmayacaktýr.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri