Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Hani ben diyorum ya biriktiriyorum diye. Bir fona sardým mý her gün yavaþ yavaþ 200-300 topluyorum günlük, biriktirmek istediðimi. Mesela MAC minumum 10 bin adet 400-450 lira civarý ediyor, 2 günde bir, 10 bin adet alýyorum. Endeksin bir gün önce eksi yazdýðý her günün sabahý 30 adet TKF alýrým mesela fiks. Hiç sorun çýkmadý.
5 yýlda 50 çeþit fon almýþýmdýr bir tek bu nnf begenmiyor nedense , az diye mi vermiyor bilmiyorum, ama zaten öyle hop diye komple gayrimenkul alýr gibi almak bana göre deðil onu istiyorsa, endeks geriledikçe alacagým ben. Vermesin caný saðolsun, alternatif var her zaman.
Zaten twitterda da ayný þeyi söyleyen tonla adam var. Sýnýrlý çýkarýyorlar payý sabah yetiþmiyor demek ki. Bilmiyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yarýn gece ABD TV'lerinde Trump- Biden canlý yayýn tartýþmasý varmýþ.
Piyasalarý etkileyebilir.
baþka bir kurumdan da deneyin.... mesela ben akbankýn petröl fönünü bankadan alamýyorum , kabul etmiyor kapalý görünüyor , gidip baþka kurumdan alýyorum... gerçi sizin dediðiniz farklý bi þey emiri gönderebiliyorsunuz ama alýþ gerçekleþmiyor gene de deneyin bi dediðim þekilde ... farklý kurumlardan emir iletin
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yarýn çok önemli
Saat 11'de YEP açýklanacak.
Beklentiler karþýlanmazsa dolarda ve bistte ciddi hareketlilik yaþanabilir.
bi de þu var , fönün mesela alým satým emir iletimi saatleri sabah dokuz - 13:30 arasý diyelim ... sen 13:31 de gönderirsin emri , ertesi günki ( yarýndan sonraki gün ) alým emir sýrasýnda öne geçmiþ olursun ..... ( 5 nokta )
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Yer Ýmleri