Petrol almak ve portföy çeþitlendirmek için ideal aslýnda ama sýkýntýsý petrol getirisinin hep altýnda getiriyor. Kýsa vadeli trade için, petrol çýkýþýndan yararlanmak, belki al-sat yapmak için ideal ama, bu benchmark baþarýsýzlýðý ile, 10 yýl sonra petrol fiyatý %50 artarsa, bu muhtemelen %5 artacak. Petrol ayný yerde kalsa, eksi olacak. Yani sorun getirisi deðil, kýyas kriterinden de düzenli dayak yiyor.
Keþke kýyasýný da geçebilen elindeki etfleri hýzla azaltýp artýrabilen , iyi petrol fonlarý olsa ama baþka yok. Petrol getirisini de ufak ufak aylýk 1-2 puan da olsa geçebilen bir fon olsa ben girerdim düþünmeden. Bu, ufak ufak altýnda kalýyor sürekli aksine. Hiç bana göre deðil.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Portfoydeki ETF'lerin iþlem gördüðü borsanýn kapanýþ fiyatýna göre.
Portföy aðýrlýðý NYSE de islem goren ETF'ler. Az biraz birer adet Toronto ve Zurih'te islem gören fonlar da var
Bu arada Ýzahname'de deðiþiklik yapmýþlardý. Neden pay fiyatlamalarýnda enteresan hareketler olduðunu anlatmýþlar. Biraz gec oldu ama zahmet etmiþler.
zararda olmama raðmen bende ilave dusundum
Ziraatbank bana fazladan bir gün valör koymaya baþladý bu hafta. Benzer sýkýntý yasayan var mi?
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yýllýk oran nereden aldýðýnýza baðlý.Þuan diðer endeks fonlarýndan ciddi anlamda geride.Yaklaþýk üç aydýr mac pörftföyumde ciddi bir getirisi yok.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri