samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Evet kesinlikle bu gerçekleþecek. bisttüm lehine inanýlmaz büyüyen makas, ya bist30 ve 100'ün katýlmasýyla ya bisttum'un gerilemesi ile kapanacak. Benim ise bu süreçte tüm umidim, iyi hisse fonlarýn doðru zamanlama ile hareketlenen endekse geçebilmeleri. Umarým bunu baþarabilirler. Ancak bu hepimizin bildiði 3-5 iyi fonun ben bunu baþaracaðýný, her þekilde endeksi geçmeye devam edebileceklerini düþünüyorum.
Zaten artýk yabancý olmadýðýna göre, büyük fonlar girmeden o kaðýtlarýn da gitmesi zor olacak. Önce talep lazým.
Aslýnda mümkün olsaydý bisttum kontratý olsaydý, bisttum shortlayýp, bist30 longlanarak sabýrla iyi getiri elde edilebilirdi belki.
Ama iþin içine indikatörler, teknik analiz girince, dönüþ tahminleri vs. girince, fon iþi de nesnel yani kiþisel tahminlere dayanmaya baþlýyor ve uykusuz geceler ve trader tarzýna dönülüyor. O açýkçasý benim istediðim bir durum deðil.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Tkf nin içeriðini çok dengeli tcell, dohol, Selen, Petkim, tursg,eregli,oyakc, krdmd, ismen, arçelik, Aygaz vs vs
Böylesi bir düþüþte de portföyü deðiþtiriler diye düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri