yazdýklarýnýzýn her harfine katýldýðýmý belirtmek isterim. nnf olayýndaki tesbitleriniz de son derece yerinde. geçen yýl b4the news burak arslanýn eðitimine gittikten sonra bazý arkadaþlar bir gurup kurdular ve guruptan bir arkadaþ beni arayýp bu fondan ve yöneticilerinin baþarýlý olduklarýndan bahsetti. yani sürekli hisse, altýn ve wiop kontratýyla uðraþarak anlýk iþlem yapan kiþiler arasýnda dahi bu fon dillendi. bu duruma iki açýdan bakabiliriz. öncelikle fon büyüklüðü ne kadar artarsa yönetimin iþine gelir. çünkü ona göre yönetim ücreti alýr. yani onlarýn bizim gibi, aman fazla dillenmesin, sonra þiþer, getirisi artar gibi bir dertlerinin olmadýðýna eminim. bizim gibi düþünseler zaten fona özel twitter sayfasý açýp son derece de baþarýlý þekilde reklam yapmazlar. diðer yandan ise portföy büyüdükçe ayný baþarýyý nasýl sürdürecekler? þayet getiriler zayýflamaya baþlarsa da para çýkýþlarý hýzlanýr ve yönetim ücreti baðlamýnda bunu da istemezler. iþin özeti, sizin de bahsettiðiniz gibi abartmadan sakin bir þekilde fon ismi de paylaþýlmalý. yatýrým fonu isminin yasak olduðu bir yatýrým formunun hiç bir anlamý ve faydasý olmayacaðý kanaatindeyim

Yer Ýmleri